2010-08-31
 16:06:52

MAYBE ITS MAYBELLINE



Köpte ett nytt rouge idag från Maybelline. De är sådär snyggt brons/rött/glittrigt, superfint till hösten tycker jag. Kostade 99 kr och jag vet att jag kommer att använda det flitigt. För vem var det egentligen som tog slut på mammas bronsfärgade rouge? Ja inte var det mamma ialla fall.


2010-08-31
 10:05:18

TIDEN STÅR STILL


Godmorgon! ♥

Jag vaknade av att jag hade ont i halsen, inte helt ok. Jag hade tänkt åka och träna idag men vi får se hur det blir med den saken nu. Har inte lust att bli sjuk.

Idag ska jag ialla fall söka jobb, måste hitta mig ett fint litet jobb snart. Håller seriöst på att bli galen av att bara gå hemma. Man har verkligen inget att se fram emot, man längtar inte ens till helgen! Eftersom man är ledig hela tiden, varför ska man då se fram emot att vara ledig två dagar till? Det enda som är bra med helgen är väll att min kille är ledig och inte jobbar. Jag vill att de ska vara som när man gick i skolan, när de va onsdag tänkte man "yeees, bara två dagar till sen heeeeelg" tydligen är det slut på de nu. Tiden står lixom still.


2010-08-30
 12:20:48

BOOM BANG BANG



Har fått till det bra här på bloggen tycker jag, so Im happy! Designen kommer från Tescho som har jättefina gratisdesigner, för oss som inte klarar av sånt själva haha.

Hela morgonen och nu har jag tassat runt på tå här hemma, vi har hantverkare här som håller på att göra i ordning badrummet. Även om jag börjat vänja mig vid det nu så känns det lite konstigt. Men jag ska ändå åka hemifrån snart till tandläkarn och sen förhoppningsvis till pojkvännen när han slutat jobbet.



Pusshej! ♥
2010-08-29
 17:37:55

UNDER RENOVERING

Idag när jag satt i bilen bestämde jag mig för att börja blogga igen. Det är så otroligt kul och faktiskt rätt bra att skriva av sig ibland. Men jag var så trött på designen så jag börjar helt enkelt om på nytt. Me like ♥

Därför kommer allt kanske inte se så bra ut just nu, men jag jobbar på de!


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1716553/shoetime?claim=cfv7vkanjbc">Följ min blogg med bloglovin</a>

2010-08-26
 19:03:08

My drug

Kan inte sluta lyssna på denna underbara låten! ♥ Den spelas verkligen om och om och om igen.
Jag älskar Rihannas röst, den är så otroligt fin och Eminem, ja vad ska man säga? Han är alltid lika bra.


2010-08-23
 11:49:20

give it to me.



Skulle mer än gärna springa till närmsta H&M butik och köpa detta. Mest av allt vill jag ha de prickiga linnet, så otroligt sött. Sen ser ju de ljusblå mjukisarna väldigt mysiga ut också. Men jag har lovat mig själv att spara pengar, så de blir minsann ingen shopping för mig på ett tag. Men man kan ju alltid titta och önska. ♥

2010-08-06
 15:23:56

DANMARK ♥

Imorgon försvinner jag och min underbara pojkvän till Danmark, som jag har längtat!♥



Jag har alltid gillat Danmark, förut var det min favoritplats på jorden. Men det var innan jag kom ut i övriga Europa och fick se andra underbara platser.  Men något jag är extra förtjust i är sanddynorna i Danmark! Det finns inte roligare än att springa upp och ner för dem! ♥ Har dessutom massa fina minnen från när jag var mindre därifrån, kanske därför de har en lite speciell plats i mitt hjärta.

Vi ska ialla fall ta båten över till Fredrikshavn där vi ska nana. På söndag kanske vi tar tåget upp till Skagen, vilket jag hoppas på! Och senare söndagkväll åker vi hem igen, lite trist. Men älsklingen jobbar så det finns inte så mycket vi kan göra åt saken. Men det ska ändå bli grymt mysigt! ♥

2010-08-04
 15:17:31

sex and the city.



Nu blir det bio med världens finaste tjejer! ♥