2010-05-26
 09:51:52

I ♥ JM3

Jag har glömt kännslan av hur kul de är att blogga. Jag vill så gärna få tillbaka den. Så vi provar helt enkelt!♥ Idag är det bara sju skoldagar kvar till studenten. Det känns så fruktansvärt sjukt. Igår var vi hemma hos min lärare och då fick vi titta på bildern från första dagen i skolan. Jag minns den dagan så väl, hur nervös jag var. Så himla mycket som har hänt på dessa tre åren! Men mitt sista år har varit det bästa någonsin. Det kommer nog gråtas lite på studenten tror jag. Jag måste nog säga att jag älskar min fina klass ♥
Första dan!Sthlm.


Sthlm


Vad är väll en bal på slottet... ♥
2010-05-01
 20:24:21

meet me halfway?

Jag kan inte sluta lyssna på denna underbara låt! ♥2010-05-01
 17:14:28

1 majJag och älsklingen gick ut för att titta på bäbislammen tidigare idag, och gud så söta! ♥
Sådär små så man ville bara ta med sig en lite sötis hem. Men det fick jag ju inte. Nu vet man ialla fall att det inte kommer mer snö. Solen skiner ute och det är maj! Maj för mej betyder vår. Så otroligt underbart!

Igår var vi på bio och såg Remember me. Den var riktigt, riktigt bra. Men väldigt hemsk och jag gillade inte slutet någonstans. Det ska vara lyckliga slut på filmer, annars funkar det inte. Men den var helt klart värd att se, trots de små tårarna som rann ner för kinderna i slutet.