2010-11-29
 10:04:41

Tidig morgon


Godmorgon!

Jag har varit vaken nu sen halv sju och det är faktsikt ganska skönt att komma upp så tidigt. Man hinner med så mycket mer då. Har redan sökt några jobb och fixat lite på mitt rum. Innan jag ska iväg på jobbintervju har jag lite saker att fixa med här hemma och på stan. Så jag åker in lite tidigare för jag ska inte ha intervjun förens i eftermiddag.

Veckas schema ser ut såhär:

M: Jobbintervju
T: Jobba 8.30-17.00
O: -
T: Jobba 9.00-12.00
F: Jobba 8.30-16.00


2010-11-28
 20:55:42

not okay


Jag har haft en av de bästa helgerna på länge. Men just nu känner jag mig inte så pepp längre. Jag är inte alls speciellt glad längre. Försöker tänka på nästa vecka då det både blir arbetsintervju och jobb torsda + fredag. Alltid kul med lite pengar, trots att det inte blir så mycket så känns det så otroligt bra ändå.

Ska ialla fall krypa upp i sängen nu och titta på Beck och sedan sova. Har mycket på schemat imorgon.

2010-11-24
 21:05:02

JOBBA ♥

Jag har haft en toppendag. Telefonen ringde imorse och jag åkte och jobbade. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba som förskolelärare på heltid! Dock väntar jag med att utbilda mig till något tills jag är helt säker, har ingen lust att lägga massa tid på något om jag sedan kan ångra mig. Jag jobbar imorgon och på fredag med vilken känns toppen. Behöver pengar på kontot, även om de inte rullar in förens i slutet av december så är det så skönt.

Skulle egentligen sovit hos pojkvännen idag men det blev ju ändrat så fort jag fick veta att de behövde mig imorgon också. Jag saknar honom så himla mycket och vi ses inte alls lika ofta längre. Men man kan ju som sagt inte tacka nej till jobb. Hur mycket det än tog emot. Jag får nöja mig med att det snart är helg och att vi då defenitivt kommer att ses! ♥

Jag älskar dig och helt ärligt vet jag inte vad jag skulle gjort utan dig ♥

Bilden är tagen av mig och lånas vid tillåtelse
2010-11-23
 11:37:50

RASTLÖS


Jag börjar tröttna ganska rejält på mitt liv förtillfället. Jag vill bara jobba och tjäna pengar, kunna spara och flytta hemifrån. Jag vill så himla gärna ha min egna lilla lägenhet. Få inreda och fixa hur man vill. Åh vad jag längtar!
Hoppas på ett jobb snart så att pengarna börjar rulla in. För just nu har jag ingenting. Eller jag har, men de ska användas till födelsedagspresnet till pojkvännen samt julklappar. Det blir alltså inga nöjen för mig förens i januari I think. Ingen bio, ingen utgång, ingen spontanshopping. Ingenting. Tråkigt men såäre. Och jag börjar känna mig redigt rastlös.

Nu ska jag ut och gå en sväng och hoppas på bättre tider.

2010-11-20
 12:24:00

NY VÄSKA OCH LJUSSTAKE


Tog en sväng till secondhand affären som ligger här där jag bor för att kika lite samt lämna lite saker. Hittade en väska samt en söt liten ljustake. Dock höll jag på att inte få väskan då en annan kvinna stod med den i handen ett bra tag och jag stod en bit bort och tänkte "häng tillbaka den, häng tillbaka den..." och det gjorde och också. Tack!

Dessa fina saker blev mina för ynka 40 kronor, inte illa! Väskan kommer nog användas mest till våren och sommarn då jag tycker det passar bäst med vitt då. Men den ska nog få hänga med någon gång nu i vinter med.

En väska rikare och dagen kan inte bli annat än bra!♥




Bilderna är tagna av mig och lånas vid tillåtelse.


2010-11-20
 10:53:17

SNOW ♥


Imorse när jag tittade ut möttes jag av detta. Hur underbart är det inte? Detta är nog första gången jag blir glad av att se snö. Vi får se hur länge den glädjen hänger i sig. Vad tycker du om snön? Har du ens snö hos dig?

Senare idag blir det farmor och farfar och efter det åker jag till pojkvännen. Om jag längtar? JA.♥


Bilden är tagen av mig och lånas vid tillåtelse.

2010-11-19
 22:14:58

mysig fredag ♥


Har haft en riktigt lugn dag men städ och så blev det en sväng till stan. Jag blir så himla jul sugen när man går i affärerna och ser alla julsaker. Även om de alltid börjas så himla tidigt i affärerna och detta är nog första gången jag längtar efter jul och massa snö. Det är så himla mysigt och det är just vad jag behöver nu. ♥

Tittade på idol förut och detta var första gången det var riktigt svårt att gissa vem som kommer åka ut. Annars brukar jag gissa ganska bra men idag har jag verkligen ingenaning för alla var superbra! Min fredag har alltså varit supermysig, det enda som är problemet är att min sötnos saknas, men jag får träffa honom imorn ♥

2010-11-18
 10:40:30

TRÄNA

Sticker iväg och tränar en stund. Lika bra att satsa på beach 11 redan nu, annars kommer man bara på när det redan är försent. Inte bra! Att jag råkar ha världens finaste träningsväska gör det bara ännu roligare att åka iväg. Ska man träna kan man lika gärna göra det med stil ;).


Bilden är tagen av mig och lånas vid tillåtelse.

2010-11-18
 10:04:13

HM's HOLIDAY 2010


Hur underbara är inte dessa bilderna då? De är från HM's Holiday 2010. Jag älskar varende en av dem, så himla fina!










Alla bilder är lånade från HM.se

2010-11-17
 19:31:35

17 november


Har haft en supermysig dag med en av mina bästa vänner, Sofia! ♥ Vi har gjort så mycket galna saker under vår tid tillsammans att det är helt sjukt. Men kul har vi haft, riktigt kul. Vi åkte ialla fall in till stan en stund och jag har nu bestämmt vad min pojkvän ska få när han fyller år. Men det förblir en hemlis! Efter det åkte vi hem till henne och bara tog det lung och pratade. En bra dag helt enkelt.

Nu ska jag krypa upp i soffan och titta på favorit programmet, halv åtta hos mig ♥

2010-11-17
 10:52:52

I ♥ SUMMER MEMORIES

Sitter och gör mig i ordning inför dagens händelser. Vet inte riktigt vad som kommer upp på schemat idag. Jag vet ialla fall att jag saknar sommaren något så otroligt. Jag trivs inte när det är kallt och mörkt. Det är då de är bra med alla bilder man tagit så man kan titta tillbaka och minnas. Jag älskar att titta på bilderna från i sommras när jag och älsklingen var i Danmark. De får mig att må så himla bra ♥


Bilden är tagen av mig och lånas vid tillåtelse.

2010-11-16
 18:59:06

EMINEM NOT AFRAID


Har inte mått så bra idag så jag slänger upp min favoritlåt just nu så hörs vi imorn!♥

2010-11-15
 18:48:01

ON MY WAY



Den här vackra himlen möttes jag av när jag körde till träningen förut. Me like! Sen måste jag tipsa om Zumba. Det är faktiskt så kul som de låter på tvn och de känns inte som träning, man dansar ju! Vem gillar inte att dansa? Precis. Jag tycker annars det är tråkigt med träning men detta är riktigt underbart.

2010-11-15
 11:55:45

bling bling


Precis kommit hem från tandis och det gick superbra! Nu är jag lite coolare än innan med ännu mer blingbling i munnen. Hoppas bara inte de kommer skava allt för mycket. Nu ska jag försöka få i mig lite mat innan det börjar spänna i tänderna!



2010-11-14
 20:45:10

TANDIS TOMORROW, OPSIE


Är lite sådär lagom nervös inför imorgon. Ska till tandis och antagligen ska de sätta in tandställningen på undre tandraden då. Det enda problemet är att de sa att jag kanske måste dra en till tand först fast de lovade att jag inte skulle behöva dra mer! I hate it. Jag vill inte ha fler äckliga bedövningssprutor, inte behöva sitta där i väntrummet gråtfärdig, inte känna de där knakande ljudet där de försöker få ut tanden. Aldrig mer.

2010-11-14
 14:00:00

FARSDAGS PRESENT

Jag gick in på min favoritsida, fredflare.com och hittade den här söta korkskruven! Skulle inte de varit en perfekt present att ge papi idag på farsdag eller? Skulle själv vilja ha en för jag tycker korkskruvar brukar vara ganska tråkiga annars.


Bild lånad från fredflare.com

2010-11-14
 13:00:20

BYTT DÄCK


Jag fick en sån underbar kommentar, från en tjej som heter Linda som skrev att jag skulle fortsätta blogga för att hon går in varje dag och kollar. Så himla glad blev jag! ♥

Förut hjälpe jag pappa byta däck på bilen. Man lär sig något nytt varje dag och dehär ska jag verkligen komma ihåg. Jag vill inte be någon om hjälp varje gång jag ska byta däck eller lämna in den på verkstad och låta dem göra det. Never in my life. Det är faktiskt rätt kul att fixa med bilen. Funderar på att köpa carlashes till bilen och det skulle inte vara helt fel med lite kristalleyeliner heller!


Hur sött är det inte? ♥

2010-11-12
 11:30:00

köpa eller inte köpa?


bild lånad från bikbok.com

Jag har spanat in den här fuskpälsen från bikbok ett tag nu. Jag tycker den ser så himla mysig ut men jag vet inte om jag någonsin skulle använda den. För att göra mitt val ännu svårare upptäckte jag igår när jag besökte deras hemsida att det är 50% på alla fuskpälsar just nu. Tror det var tills på lördag eller söndag. Vilket innbär att den istället för att kosta 600 nu kostar 300. Svårt!
2010-11-12
 10:00:40

autumn.


Hela veckan har jag gått och varit så himla förkyld, men nu äntligen börjar det släppa. Vilket är tur för nästa vecka ska jag ju börja mitt nya hälsosammare liv. Vilket innebär att jag ska träna mer och bara äta sötsaker på helgen. Det är synd bara att man inte har någon större lust att gå ut och gå nu förtiden. Vädret är ju bara för äckligt. Regn och blåst, inte sådär supertrevligt om man säger så. Fast det kanske är det som är bra med hösten och vintern, att man får sitta inne och mysa fram en film eller bara sitta i soffan med en stor kopp te och titta ut genom fönstret?


Bilden är tagen av mig och lånas vid tillåtelse.