2010-10-19
 19:04:55

MONEY HONEY


Har haft en såndär supermysig dag på stan med världens bästa Emma. Fick inte köpt nått och det var lika bra. Har bestämt att jag har köpförbjud nu. Jag behöver ändå inget nu så de blir bara att jag lägger pengar på saker jag redan har. Vill verkligen ha ett jobb så jag kan dra in lite pengar och kunna unna mig saker. 

Annat var det när jag hade 50000 i handen att shoppa för, haha (minns jag inte helt fel så var detta bara ca 200svenska kronor)


2010-10-16
 14:20:07

MY WISH LIST


Detta är vad som står på min önskelista just nu!


2010-10-15
 22:00:05

WISH IT WAS WRITTEN IN THE STARSMånga gånger undrar jag vad de ska bli av mig. Jag vet inte vad jag vill jobba med så jag kan inte utbilda mig. Jag söker jobb som jag ändå inte får, varför? Jo för jag har ingen erfarenhet. Men hur fan ska jag få erfarenhet om det aldrig får bli en fösta gång? Jag är sjukt trött på att inte ha något, de får en att känna sig så himla meningslös. Man börjar ge upp för de känns så sjukt jävla meningslöst.

Sökte in till några kurser till våren och en börjar redan i november. Jag hoppas så innerligt att jag kommer in på den. Barista, det är väll inget jag vill jobba med forever men det känns som att det är en bra start tills jag vet. Kommer jag inte in på den nu i november har jag även sökt till samma kurs som börjar i januari. Det blev även en truck utbildning och några engelska kurser på universitetet. Bara ifall att.2010-10-10
 17:40:07

MAGIC


Den här låten är de bästa som spelas just nu. Jag älskar när jag sitter i bilen och den här låten kommer, man får skruva upp volumen hur högt man vill (högtalarna är dock inget att hurra för) och sjunga. Man vill bara dansan när man hör den, love it! ♥

2010-10-10
 12:00:09

FRÅN GBG TILL ULLARE OCH SÅ VIDARE


Igår åkte jag och pojkvännen ner till ullared. Det blev premiär för min del. Bilfärden var supermysig, älskar att åka bil långt. Speciellt med någon man tycker om. När vi väl kom fram och åkt runt på parkeringen ett bra tag insåg vi hur jävla lång kön in var. Man gick och så trodde man att man kommit till slutet men nej, då gick den runt nästa hur och nästa och nästa. Det var GALET mycket  folk! Vi gav upp och åkte därifrån i några timmar och åkte sedan tillbaka. Då var kön betydligt kortare men inne i varuhuset var ju alla de människor som köat på parkeringen innan, så de va kaos. Men jag fick ialla fall med mig lite fina saker hem och de fick J me. Det var helt klart en lyckad dag ♥

Detta köpte jag:


Hårnålar, hårspray


nailstickers, nagellack, lösögonfransar


Mineralpuder, pincett, ögonskuggspenselar, ögonfrans/ögonbrynsborste


Tröja


knästrumpor, 2 leggins


2010-10-08
 09:59:30

autumn

Känner mig helt nyvaken, kroppen gör ont och ute regnar det. Inte okej. Kom hem från min pojkvän för någon timma sen. Såäre när han jobbar och inte jag. Tittat i på lite jobbsajter men det har inte dykt upp någar nya annonser sen igår, känns sådär lagom segt.

Ska försöka tvinga ut mig själv på en promenad senare ialla fall. Höset är faktiskt helt okej ändå, de dagarna solen skiner för då ser det så vackert ut med alla löven.

a

2010-10-06
 11:25:01

NEW GLOVES


Fick dessa fina vantar av mamma i helgen. Så himla mysiga och dessutom älskar jag ljusgrått. Kommer använda dessa flitigt i höst/vinter. De är från H&M, fanns även i ljusrosa.Passade även på att måla naglarna igår, med ett mörklila lack från Mavala nr 30 Mexico. Tycker detta lacket passar perfekt nu på hösten!


49 kr H&M


Mavala nr 30 Mexico

2010-10-05
 14:44:22

MODELL FÖR EN KVÄLL


Idag ska jag får göra det jag alltid velat göra. Jag ska gå modell! Det är för en secondhand affär här där jag bor. Det är absolut inget stort och jag kommer inte få något kontrakt med elite model management. Jag gör det som en rolig grej tillsammans med en kompis, samtidigt gör vi en god gärning. Pengarna som secondhand affären får in för sakerna de säljer går till ett barnhem i Rumänien. Är supertaggad och tycker dehär ska bli jätteroligt!

Det är lite utav en dröm som går i uppfyllelse, även om det inte är så speciellt så betyder det mycket för mig ♥

2010-10-05
 10:54:13

and I want to go to London


Jag vill så himla gärna åka på en lite tripp till London nu i höst. Men jag vet att det inte kommer bli av. Har man inga pengar kan man inte heller åka någonstans. Såäre. Jag vill så gärna gå runt på Londons gator med en stor halsduk virad runt halsen. Jag vill att det ska vara kallt ute. Sådär så de sticker i ansiktet, men man fryser ändå inte. Man går där med någon man tycker om går in i affärer och fik för att värma sig. Det låter så otroligt mysigt! Att göra Londons gator osäkra, shoppa och bara njuta av livet. Det är nog min högsta önskan just nu. Även om det inte blir i höst/vinter så hoppas jag i så fall på att få åka dit i vår.


n