2010-09-25
 19:50:14

WITH MY TRUCK DRIVER

Har haft en kul dag och just nu är jag så trött att ögonen nästan går i kors. Hjälpte till att flytta och det absolut bästa med dagen var att åka lastbil. Dessutom med min älskling! Det har jag alltid velat göra, så nu kan jag bocka av det från min lista av saker jag ska göra i livet. Hehe.

Nu ska jag sätta mig i soffan och äta glass och mysa ner mig i en stor filt. Ser fram emot imon då det antagligen blir bio med min fina lilla älskling ♥

Hoppas ni får en underbar lördagskväll!



Fick en fråga i mitt förra inlägg om vart jag köpte parfymerna, glömde såklart skriva de! Då jag inte kunde svara på komentaren svarar jag här. Jag köpte mina på Lindex, men jag vet att de finns på sidor som parfym.se osv.


2010-09-24
 12:45:20

STYLE ON THE GO


Måste bara få tipsa om en sak. Dessa små "väsk" parfymer som jag köpte för några veckor sedan. Fick dem för ynka 50 kronor. Helt perfekta att ha i väskan om man ska till stan, resa bort eller till utekvällen. Tycker personligen bäst om Christinas parfym. Den luktar sött och helt underbart. Tycker dock den passar bäst för kvällen då doften är lite "tyngre". Naomis är nog också mer en kvälls parfym, enligt mig men jag använder dem när som helst, hur som helst ändå! ♥

Beskrivning

Naomi Campell - Den har en söt, feminin doft av kokos, vanilj och karamell. (källa)

Christina Aguilera - Hon ville att den skulle dofta jasmin för att hylla de gamla filmstjärnorna, svarta vinbär som påminner om hennes bröllopsresa till Bali och fruktighet som får henne att tänka på solnedgångar på hennes veranda, där hon dricker en cocktail. (källa)


2010-09-24
 09:44:40

FIGHT FOR YOUR LIFE


Jag vet inte hur många gånger jag tittade mig i spegeln igår, men jag fullkomligt älskar min nya frisyr! Sen att jag börjat träna igen känns bara ännu bättre, nu är det enda som saknas ett jobb. Gör verkligen mitt yttersta, så jag hoppas de ger resultat snart.

Det händer inte så mycket nu för tiden, alla dagar ser väll ungefär likadana ut. Vilket tråkar ut mig något så fruktansvärt! Dock händer det lite mer nu än för någon vecka sen. Nu har jag ju börjat träna igen, kompisar som hade jobb i sommar söker nu nya jobb vilket innebär att man ibland kan träffa dem. Så dagarna är faktiskt bättre nu. Ett tag ville jag bara ta mitt pick och pack, resa iväg någonstans och bara stanna där tills allt kändes bättre. Jag funderade faktiskt på att flytta upp till sommarstället en vecka eller två, men ganska snabbt insåg jag att jag aldrig skulle våga vara där själv om kvällarna. Nu känner jag inte de behovet längre. Har fått nya krafter, visst det är sjukt jobbigt att vara arbetssökande. Men man får aldrig någonsin ge upp! ♥



Bild från i sommras när jag var på landet.

2010-09-21
 09:28:46

LIKE IT'S DYNAMITE


Den här grymma låten gör mig sällskap denna vackra morgon ♥
Solen skiner och jag känner mig allmänt peppad, hoppar snart in i bilen och åker till gymmet.

2010-09-20
 19:27:17

HALV ÅTTA HOS MIG, OKEJ?

Nu ska jag krypa upp i soffan framför tv:n och titta på mitt absoluta favoritprogram. Halv åtta hos mig ♥ Det är nog de mysigaste programet som finns. Programledaren är superkul och jag gillar att se hur folk har det hemma.

Vilket är ditt favoritprogram?

2010-09-20
 17:51:30

IS IT TIME FOR ZUMBA?

Jag vet någon som måste ta tag i träningen igen. Imorgon blir det raka vägen till gymmet och där ska jag stanna ett tag. Tyvärr är det bara så tråkigt att vara där själv, men det får funka. Har velat testa Zumba jättelänge nu men de har inte blivit av ännu så jag funderar på att gå på ett pass nu i veckan. Tror det kommer vara jättekul!



2010-09-20
 14:41:06

Fel?


Grävande journalist som jag mina tre år på gymnasiet var känner jag att jag måste reda ut lite saker. Det är inget stort, men smått roligt. För några veckor sen klickade jag hem tre nummer av veckorevyn. Tidningen är jag jättenöjd med, men idag trillade mina premier ner i brevlådan. Förväntansfull öppnade jag paketet, men när jag såg vad som låg i var det inte alls vad jag kom ihåg från bilden. Jag bryr mig egentligen inte. Ville bara ha lite bra läsning och det fick jag. Tycker bara det är konstigt. Varför inte visa samma varor man ska få istället? Ärlighet kommer man längst på! 

De visar saker som ser "exklusiva" ut och det man får känns inte speciellt exklusivt. Tycker bara det är lite roligt att Veckorevyn som ändå är en stor tidning kör med såna knep. Det enda jag är besviken på är linnet. Jag ville så gärna ha det med den lilla hajen på, sminket struntar jag i. Tyckte bara det var lite kul att visa! :)







2010-09-10
 19:47:22

MY NAILS

Jag har alltid älskat att fixa mina naglar och idag var det dags att fräscha till dem. Börjar alltid med ett baslack för att inte få missfärgningar, sedan la jag på ett ljust rosa skimmrande lack för att sedan måla på vita toppar.  Istället för ett topplack fick det bli ett lack som stärker naglarna. Så himla simpelt men det blir superfint!♥





Resultatet!



2010-09-05
 18:42:45

GOODIEBAG!


Jag är inte den som brukar vara med i alla dessa bloggtävlingar. Men jag kunde inte motstå denna! Hur underbara priser är det inte!? Det är Helen som har tävlingen och tävla gör ni här!

Tävlingen avslutas om några dagar, så passa på! ♥



2010-09-04
 22:52:59

TOPPEN KVÄLL ♥


Det blev inte sent ikväll, hade ingen lust att hänga med ut. Men vi hade en mysig middag ialla fall och det är alltid lika roligt att träffa mina underbara tjejer! ♥ Nu ska jag nog krypa ner i sängen, har kännt mig jättetrött senaste tiden. Promblemet är bara att jag får lägga mig i en tom, kall säng.

Nattis!



Jag älskar dig ♥

2010-09-04
 17:09:35

GIRLS NIGHT OUT


Ska till en klasskompis som fyllt år nu. Så det kommer utan tvekan bli en grym kväll!

Hoppas eran lördakväll blir lika bra! ♥

2010-09-04
 14:28:56

THIS IS HOW I DO IT







Jag använde receptet till mina macaroons från sweetnothings receptbok. Jag vet inte om man fortfarande kan beställa den från deras blogg, men jag är hur nöjd med den som helst! Bilderna i den är hur söta som helst! ♥

Jag läser alltid deras blogg, den är annorlunda och himla bra! Dom har förövrigt blivit nominerad till mest originella på blogavards.


2010-09-04
 11:34:51

baka baka lite kaka (macaroon)

Jag har alltid varit fashinerad av de söta små bakverken. Igår bestämde jag och min syster oss för att baka macaroons, så det blev alltså första gången jag bakade och smakade dem. Riktigt goda blev de! ♥  Egentligen skulle det vara rosa, men sjävklart var den röda karamellfärgen slut så de fick bli gröna istället. De var inte så speciellt svåra att göra heller, så try it!



Kanske inte lika fina som dem man köper, men minnst lika goda skulle jag tro!

2010-09-02
 11:51:12

MITT BEROENDE. . .


Facebookspel. Sen jag blev medlem på facebook har jag spelat något spel. Efter ett tag har jag tröttnat på spelet och letat upp ett annat spel. Just nu spelar jag Frontier Ville. Man får olika uppdrag att klara av och bygger upp ett litet samhälle. Me like! Har flera gånger försökt sluta spela dessa spel, men det går helt enkelt inte. Listar alla spel jag spelat!

Pet Society
Farmville
Resturant city
Happy Island
Treasure Isle
Zoo paradise
Något rymdspel jag inte minns namnet på
Frontier ville

Har du något beroende?


2010-09-01
 09:44:05

it's worth it



Lovade att visa en bild på hur rouget blev. Det ser bättre ut i verkligheten, svårt att få de bra på bild. Men här är det ialla fall och jag är supernöjd så jag rekomenderar verkligen de!