2011-04-28
 10:24:57

BILDER FRÅN STHLM


Här kommer två bilder jag tog när jag var i Stockholm. På understa bilden har jag använd mitt close-up +10 filter. Ett tips om man inte riktigt har pengar till ett macro som jag.



Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.



2011-04-27
 11:04:00

SWIMSUIT


Denna underbara monkini vill jag verkligen ha. Jag älskar såna här modeller och skulle så himla gärna vilja ha en till sommaren. Dock får vi se hur det blir med den saken, har ju lovat mig själv att inte lägga pengar på sånt jag inte behöver. Men jag kanske behöver en? Eller så kanske jag kan flirta lite extra med min pojkvän... han om någon borde ju vilja att jag ska vara snygg på stranden. Den är från Cubus ialla fall, and Im in love ♥


Bild lånad från cubus.se


2011-04-26
 21:41:45

GOODNIGHT♥


Ska strax gå och lägga mig... Imorgon jobbar jag 11.30-19.30 och jag känner mig jättepeppad faktiskt. Funderar på att ta bilen till jobbet imorgon. Skönt att slippa åka buss sen hem på kvällen. Men jag får se hur jag gör. Hoppas på att jag kommer upp i tid så jag kan hinna med en promenad innan jobbet, skulle vara jätteskönt då man sitter still hela tiden sen.

Men nu blir det att tvätta av sminket, borsta tänderna, ringa älsklingen och sedan krypa ner under täcket i min supermysiga säng, natti natti! ♥


2011-04-26
 18:08:30

PRESENTER


Har haft en underbar dag i Slottskogen med mina fina vänner. De hade dessutom med sig presenter som de köpt med sig under sin resa. Hur gulliga är dom inte? Jag älskar den lilla portumnen och vet att den kommer användas flitigt under sommaren. De två nyckelringarna är också helt bedorande, dessutom är den lila diamanten även en spegel. Perfekt! Jag måste ha världens bästa vänner ♥


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.




2011-04-24
 19:17:18

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST


Är hemma från Stockholm nu och det känns både bra och dåligt. Hade varit kul att stanna några dagar till men samtidigt känns det rätt skönt att vara hemma. Var rätt tråkigt att sitta i bilen hela dagen idag när det var så fint väder men jag hoppas det är lika fint imorgon.

Nu håller jag på att packa upp min väska och tittar lite på Världens bästa hotel. Det är nog världens härligaste program. Man blir så glad av personerna som är med. Senare ska jag titta lite på resor till sommaren!




2011-04-23
 10:00:00

LINNE FRÅN HM


Bara ett litet tips sådär... just nu kostar detta söta linne bara 39 kronor på HM.se. Hade det inte varit så att jag sparade varenda öre jag har till min och J:s resa hade jag klickat hem den. Men istället får jag inatt krypa ner under täcket och drömma om hur jag springer runt med detta på i sommar. Och vet ni vad? Jag kan faktiskt nöja mig med det, har blivit superduktig på att inte köpa allt jag ser som jag tycker är fint.




Bild från HM.se
2011-04-22
 21:22:16

I DONT WANNA MISS A THING


Den här låten får mig att tänka på min älskling och just nu är det honom jag saknar så himla mycket.♥


 

2011-04-21
 20:58:52

HÄR I STOCKHOLM STAD


Befinner mig just nu i Stockholm och vädret har varit hur underbart som helst idag. Har hunnit kolla lite på stan idag men inte så mycket. Mest bara strosat runt och tittat, supermysigt! Jag älskar verkligen den här staden. Synd att inte min kille vill flytta hit, hehe.

Imorgon blir det mer stros och bara njuta av vädret. Ska verkligen ta vara på min tid här så det blir antagligen inte mycket uppdatering här. Hoppas ni har det lika bra som jag ♥



2011-04-19
 20:36:02

IN MY NEW JEANS


Har precis stått i köket och bakat. Mumsigt. Nu är jag dock så trött att jag skulle kunna lägga mig och somna bums, men det känns konstigt att gå och lägga sig redan. Tänkte passa på att visa en klänning jag köpte i stan idag och ett par jeans jag fick av min mami. Är helt förälskad i klänningen, tyget är verkligen hur sött som helst! Älskar även jeansen och dess detaljer. Båda är från Missäy. Ska visa en bättre bild på klänningen någon dag, lovar.



Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-04-18
 20:23:24

IM WALKING ON SUNSHINE


Tiden gick fort på jobbet idag och efteråt träffade jag min underbara vän Karin. Vi har skrattat, fikat, pratat och tittat lite i affärer. Vädret har ju varit helt underbart idag så det var skönt att sitta ute i solen och bara prata av sig. Hoppas att det blir sån här sommarvärme resten av veckan, skulle vara helt underbart om jag fick sånt här väder när jag är i Stockholm. Gärna resten av året också för den delen. Ser fram emot imorgon då jag ska möta upp mamma i stan efter jobbet. Ska bli mysigt att bara kolla runt lite hon och jag. 

Nu ska jag äta nått, är smått hungrig.

 

2011-04-17
 16:43:58

STHLM


Dagen har bestått av träning och promenad samt lite städning. Längtar så mycket tills nästa vecka då jag ska till Stockholm några dagar. Älskar den underbara staden och jag hoppas på lika bra väder som det är nu. Ska bli skönt att komma iväg lite och få en mini "semester". Det bästa är att detta är inte den enda resan jag har att se fram emot. I juni väntar ännu en till som jag nästan längtar ännu mer till. Förhoppningsvis kommer jag och J iväg en vecka också. Hoppas verkligen det, men vi får se.


Bild från google.se


2011-04-16
 20:43:59

110416


Har precis ätit god middag med familjen, mums. Tidigare var jag ute och gick med min mamma, blev lite mer än en timme. Känns verkligen superskönt! Känner mig faktiskt piggare sen jag började äta mindre godis och sånt. Kroppen känns inte lika seg längre. Konstigt egentligen vad så lite kan göra, men jag ska absolut fortsätta med detta. Mer motion och midre sött.

Titta föresten på mitt nya bussfodral, how cute? I love it!♥



Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-04-13
 18:52:42

SUMMER GLOW


Har användt Doves body och BUS lotion några veckor nu and Im in love. Blir sådär lagom brun. Jag som har rätt ljus hy och nästan inte blir brun alls på sommaren behöver sånt här. Det enda jag inte gillar är lukten av BUS:en. Men den går bort efter ungefär en dag och lämnar en fin sommarbrun hy efter sig. Det svåra är bara att få de jämnt, men man lär sig! 


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-04-12
 20:30:00

DRIP DROP


Blev rätt nöjd med den här bilden. Mest tycker jag nog om hur bakgrunden blev. Sådär lite spännande.


Bilden lånas endast vid min tillåtelse.


2011-04-11
 19:29:26

Parlez-Moi d´Amour


Den här parfymen skulle jag vilja ha stående på min fina röda byrå tillsammans med mina andra parfymer. Hur fin är inte flaskan? Måste vara den sötaste, romantiskaste parfymflaskan ever. Im in love. Den är från Galliano och jag ska ha den. Den kan ju inte annat än lukta gott. Ska nog springa in på kicks efter jobbet imorgon och sniffa lite på den. Kanske får den stå på min önskelista bredvid Escadas Taj sunset? I think so. ♥

Bild från kicks.se

2011-04-11
 17:26:16

HIGHER


Ska strax sätta mig ute på altanen en stund och bara njuta av det underbara vädret vi har. Är för trött för att gå en promenad. Vet verkligen inte vad det är för fel på mig men jag är så fruktansvärt trött i hela kroppen. Samtidigt känner jag ett lyckorus i kroppen. Jag tror det är vädret som gör det, och att det ser ut som om vissa saker verkar lösa sig nu. Like it a lot!

Delar med mig av denna underbara låt och hoppas ni mår lika bra som jag ♥




2011-04-10
 19:30:01

FOTÖ


Har haft världens underbaraste dag med min fina pojkvän idag. Vi åkte ut till öarna med hans bil och tillbringade några timmar där. Vi hade med oss lite picknick dock blev vädret sämre när vi kom fram. På vägen dit var det nästan som sommar men väl framme blev det målningt vilket ledde till att det inte alls var lika varmt. Men mysigt hade vi ♥



Bilderna lånas endast vid min tillåtelse.


2011-04-08
 11:33:48

TURBULENS


Känner mig lite bättre idag faktiskt vilket känns helt underbart. Hatar att gå runt och känna mig som en zombie. Jag som dessutom är rädd för zombiesar! Om det blir finare väder ska jag sätta mig en stund på altanen, känner mig så himla instängd. Men nu ska jag dricka lite thé och fylla i en ansökan till en utbildning! Hoppas verkligen jag kommer in, om jag inte råkar få fast jobb någonstans då.

Bästa låten just nu!


2011-04-07
 10:19:53

SJUK


Dålig uppdatering beror på att jag ligger hemma sjuk. Har helt enkelt inte orkat. Idag känner jag mig dock lite bättre men fortfarende inte helt på topp. Hoppas jag är bättre imorgon för jag vill verkligen träffa min kille i helgen. En helg utan honom är ingen riktig helg, såäre.


bilden är från google.se


2011-04-05
 14:11:00

SUNSET



Jag älskar denna bilden, tog den från mitt fönster igår kväll. Inte helt fel med ett takfönster alltid.♥



2011-04-05
 10:44:25

5 april


Börjar inte förens tre idag vilket är jätteskönt. Hinner jag fixa med lite saker som jag inte hinner med annars. Näst på listan står "måla naglarna". Mina såg inte alls roliga ut nu. Sen måste jag ut och gå en sväng också. Hur ser din dag ut?




2011-04-04
 19:00:08

DAY1


Dag 1 är snart avklarad! Har inte ätit något som har med sötsaker att göra och gått två promenader, allt som allt ungefär en och en halv timme. Känner mig så himla duktig och denna veckan ska jag verkligen hålla mitt löfte. Känner att jag har fått en helt ny energi nu när våren börjat komma. ♥



Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-04-03
 15:36:00

FRUIT ♥


Imorgon ska jag starta mitt nya hälsosammare liv. Vi får se hur det går! Tror faktiskt det kommer få rätt bra. Denna veckan har jag nästan inte alls varit sötsugen och har jag varit det har jag istället försökt äta en frukt. Tror inte det går att bara sluta helt med godiset på en gång utan man måste ta det i etapper. Dessutom behöver man ju egentligen inte äta godis och ibland gör jag det utan att jag ens är sugen bara för att det står en påse framme. Men nu ska det bli slut på de, hoppas jag!

Hur gott ser inte detta ut då!? MUMS♥

Bilden är från google.se

2011-04-03
 14:44:20

110403


Sitter just nu och dricker thé, rabarber och grädde min favorit! Ska strax byta lakan i sängen och städa lite i rummet. Känns rätt tråkigt men sånt man måste göra ibland. Haft en jättemysig helg med min kille så jag har väll egentligen inget att klaga på. Igår åkte vi bara runt i bilen och jag älskar det. Så himla mysigt! Dock var jag lite lessen för att jag inte hade med mig min kamera. Det var jättedimmigt ute, så himla fräckt. Dock vet jag ändå inte om jag hade vågat gå ur bilen, de hade ju kunnat komma en zombie ur dimman!


2011-04-01
 19:46:22

PETTER, FAST FÖR EVIGT


De senaste dagarna har jag lyssnat på en massa Petter. Han är grym. Varför har jag inte kommit på det tidigare? Jag vill också kunna rappa, hur jävla coolt skulle det inte vara!?