2011-06-16
 12:33:31

ITS MY BIRTHDAY!


ITS MY BIRTHDAY! Wiie! Längtar tills jag slutar jobbet ikväll och kommer hem så jag får äta god mat och öppna paket. Det finns nog ingen som älskar att få paket så mycket som mig. Tänkte passa på att visa två jättefina armband jag fick av några kompisar när vi var ute och åt förra veckan för att fira mig och två till. Det var verkligen supermysigt och restaurangen vi var på var perfekt! Jättegod mat och mysig miljö, me like. Jag älskar ialla fall båda armbanden, det roliga var att jag önskade mig faktiskt ett sånt armband man själv köper berlocker till, men de visste de inte om! Det jag gillar med det blommiga armbandet är att det kan verkligen göra en hel outfit.

Nu måste jag kila ner och göra iordning lite lunch innan jag drar till jobbet! Hörs antingen senare eller imorn!Bildern är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-06-15
 21:22:12

ALDRIG MER NITTON


Inga inlägg på typ två veckor, opsie! Har inte vetat vad jag ska skriva om men idag kände jag mig nästan tvungen. För det här är mitt sista inlägg som 19 åring, imorgon fyller jag 20! Om jag är glad? JAA! Dock känner jag att tiden gärna får stanna efter det, har lite ålders nojja. Vet ju inte vad jag vill göra av mitt liv och jag vill ju inte slösa flera år på ingenting.

Lovar att uppdatera mer imorgon, börjar inte jobbet fören tre så ska försöka trycka in några inlägg innan dess. Nu ska jag strax krypa ner i min säng och sova. Ett tvång jag haft hela mitt liv är att jag måste somna innan 12 dagen innan min födelsedag. Kan bli svårt idag då jag haft svårt att somna de senaste dagarna men jag hoppas jag hinner!


Iiiiih en sån fin vill jag ha imorn!!!!2011-06-06
 13:06:03

Im home


Är hemma igen nu, vilket känns både bra och dåligt. Borta bra men hemma bäst, eller vad är de man brukar säga? Berlin var verkligen en helt underbar stad och jag hade kunnat tänka mig några dagar till faktiskt. Men det ska bli skönt att få sova i sin egen säng. Dessutom är det ju inte alls långt kvar tills jag åker till Kreta heller.

Lägger upp lite bilder från resan senare idag, nu ska jag bara ta de lungt och packa upp mina väskor!


2011-06-01
 12:33:05

VÄSKAN PACKAD, BERLIN HERE I COME


Väskan ligger färdig packad på golvet och jag vill att tiden ska gå fortare så att jag kan åka snart. Var precis iväg och växlade lite mer pengar, bättre med för mycket än för lite. De som blir över kan jag ta med mig till Grekland sen också dessutom. Det enda som stör mig är den där jäkla bakterien som finns där nere, har inte lust att äta någonting när jag är där längre. Men jag får helt enkelt undiva ALLA grönsaker för jag tänker då inte bli sjuk.
Kanske uppdaterar mer idag annars hörs vi när jag kommer hem igen!♥