2010-04-26
 16:31:26

I ♥ shoppingIgår blev det en snabb sväng till Allum med mammi. Nummer ett var att titta på skor till balen & de ur snygga pumpsen ovan blev de lyckligt utvalda. Jag fullkomligt älskar dem. De fick ligga bredvid min säng inatt så det var de första jag såg när jag vacknade, och sjävklart steg jag upp med ett leende.♥
Det blev även lite mer shopping för min del. Lite smått och gott och även en grå mysig kofta från Gina för ynka 49kr. Skorna är förövrigt från sko punkten och kostade 349 kr. Vilket är så värt!
2010-04-24
 16:12:46

what I needJag vill ha så himla mycket nu. Men man blir alltid så inspererad av allt när solen och värmen kommer fram. Måste ialla fall inverstera i ett par snygga jeansshorts. Det är ett måste. Har ännu inte hittat de perfekta paret men letandet kommer fortsätta!

2010-04-22
 18:21:37

Fabulous!Det här underbara linnet fick följa med mig hem igår. Det var egentligen inte meningen. Men allt stämde in så bra på mig. Den lilla tunna silver kedjan som ringlar sig fram längst de gråa tyget med de små diamanterna. Fabulous! Kommer bli grymt snyggt till ett par jeans shorts och lite brunbrända ben. ( om jag lyckas få några)

Denna lilla skapelse hittade jag inne på Gina. För ynka 99kr. Dock sved det till lite i plånken, det var trots allt mina sista pengar denna månaden. Men det löser sig. ♥
2010-04-22
 09:17:43

It´s shoetime!

Jag kunde helt enkelt inte hålla mig längre. Det riktigt kliade i fingrarna efter en ny blogg. Just förtillfället är det bara väldigt enkelt, men det kommer bli bättre längre fram. Det lovar jag.Ska börja jobba fram en ny header så jag har tid helt enkelt.

Hoppas du kommer gillar de!