2011-01-30
 20:01:10

UNIVERSEUM


Blev en trip till Universeum med älsklingen idag, hur mysigt som helst! Jag tycker det är så himla roligt att gå och titta på djur. Kanske är jag lättroad men jag skulle kunna stå och titta på till exempel bläckfisken i timmar. Jag blir så himla faschinerad av dem och så är det gulligt med djur. Sen blir det väll kanske extra mysigt när man gör något sånt här när det bästa man vet är med ♥







Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-01-29
 21:12:00

SHOES BY HM


HM har fått riktigt snygga vår/sommar skor nu och jag bara älskar dessa tre. Vill ha dem allihopa, men om jag bara får välja ett par blir det nog faktiskt de blommiga. Så himla underbara! ♥



Bilder lånade från HM.se

2011-01-29
 20:17:32

JUST SOME FLOWERS


Den här dagen har varit totalt onödig känner jag just nu. Inprincip har den bara bestått av att vänta och sen har det ändå inte blivit som jag tänkt mig. Fått fixat lite på rummet ialla fall, så nu är det snyggt där! Bland annat vart på blomsterlandet och köpt lite blommor. Imorse blev det även en sväng till second hand butiken som ligger i mitt område. Fick med mig dessa söta körsbärsblommor, en lite ram och tre disney filmer. Supervärt!

Vad har du gjort idag?




2011-01-27
 20:37:57

NEW TOP


Hade sån tur idag när jag var på stan med min pojkvän. Tröjan nedan spanade jag in igår i HM katalogen och jag ville verkligen ha den. Men jag gillar inte att köpa kläder utan att testa först (trots det tänkte jag göra det idag). Dock tycker jag nästan aldrig man hittar de där snygga plaggen man sett i katalogen sen i butiken. Men tröjan hängde där och det blev såklart min. Ynka 99 kr för denna underbara topp! Tänk vad fint till sommaren med ett par enkla short... Fick med mig lite söta underkläder också, lyckat. Me like!  ♥







2011-01-26
 21:14:48

anything for you

I’d catch a grenade for you
Throw my hand on a blade for you
I’d jump in front of a train for you
You know I'd do anything for you




2011-01-25
 17:09:25

2011-01-25


Haft en toppen dag på jobbet idag, tiden har gått så himla fort! När jag slutat gick jag till telefonaffärn och förhoppningsvis kommer min telefon imorgon. Sedan var jag förbi en sväng på Åhlens också, behövde manchetter till mina ljusstakar. Köpte dessa silvriga med rosor, men är inte helt säker på dem än. De känns lite stora kanske. Men annars är det precis vad jag letat efter. Passade på att ta bild med mitt close-up filter också, visst är det grymt! Är jättenöjd med mitt och jag gav bara en hundring för det, istället för att lägga tusenlappen på ett objektiv. Det funkar superbra till att börja med ialla fall!♥





Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-01-24
 19:32:51

FÖRKLARING


Inte blivit mycket bloggande, men jag har verkligen inte hunnit. Idag var första dagen på praktiken och det var faktiskt superkul. Ska vara där 8-15 varje dag och det känns precis lagom länge. Imorgon efter jobbet ska jag gå till telefon affären och höra vad det har blivit av min mobil. Den har varit borta i över en vecka nu och jag vill verkligen ha den!

Om ett tag kommer jag sätta mig framför tvn och titta på favoritprogrammet, topmodel!


2011-01-22
 16:43:52

SATURDAY


Det är lördag och jag är nästan precis kommit hem från pojkvännen. Om några timmar ska jag iväg och träffa några vänner för middag och sedan utgång. Ska bli superkul faktiskt. Finns inte så mycket mer att säga. Ska snart hoppa i duschen och sedan göra mig iordning.

Vad ska du göra ikväll?



2011-01-21
 16:07:43

FIKA OCH NY KLÄNNING...


Precis kommit hem nu och jag har verkligen haft supermysigt! Efter fikat gick jag och Emma runt i stan och fotade lite. Like it a lot! Hittade även en jättesnygg svart klänning på Myrorna som just nu ligger i tvättmaskinen. Visar den imorn!

Här är några av dagen bilder:







2011-01-20
 21:54:36

VITRYSSLAND


FREDAG!
Om ett tag ska jag ta bussen in till stan och möta mina fina vänner i stan för frukost/fika. Dessa vänner, Emma och Sofia lärde jag faktiskt känna när jag var på min livs resa. I Vitryssland. Fick möjlighet att åka dit när jag gick i tvåan på gymnasiet. I början på resan hade jag fruktansvärd hemlängtan men när jag väl började lära känna de andra som var med ville jag nästan inte åka hem. Det var som ett summercamp, så vi var hela tiden med vitrysska ungdommar.

Under lägret gjorde vi massviss med övningar, åkte skridskor, spela fotboll och pingis. Vi hade även fritid då vi fick titta runt i byn där vi bodde. Det var verkligen en upplevelse att få uppleva den kulturen, så himla olikt Sverige. Jag är verkligen glad att jag åkte, först tvekade jag. Men under den resan förändrades jag som person. Jag fick ett helt nytt perspektiv på livet. Det finns så mycket jag skulle vilja berätta, men det är svårt att få ner i ord. Trots att många av dem bara pratade ryska hade vi så himla roligt ihop. Man förstod varandra ändå, självklat inte alltid men för det mesta. Man blev faktiskt så bra vänner att det var jobbigt att åka hem sedan. Man visste ju att man antagligen aldrig kommer träffas igen. Denna resan är nog ialla fall något av det bästa jag upplevt.






Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid tillåtelse.

2011-01-20
 18:16:21

PHOTO


Det var jättekul att träffa Sofijah idag. Alltid kul! Vi gick ialla fall ut på en liten promenad med våra kameror och jag fick en del bra bilder. Denna bilden kanske inte är supersnygg men det såg så fräckt ut när det rök om staketet. Dock var det svårt att fånga på bild, men denna blev ändå rätt bra tycker jag allt. Just nu sitter jag och redigerar lite andra bilder. Så himla skönt och avslappnande.



2011-01-20
 10:14:44

PHOTO SHOOT


Ska iväg till en kompis snart. Vi ska ut och fota lite, ska blir superkul! Senare idag blir det eventuellt träning och så ska jag träffa mina fina pojkvän. Vi har snart varit tillsammans i två år, tiden går så himla fort. Måste börja fundera ut något fint till honom.




2011-01-19
 11:18:01

KAMERA FILTER


Har tittat på lite filter till min kamera. Ska köpa ett UV filter, close-up filter och funderar även på ett polarisationsfilter. Dock finns inte UV filtret på lagret för tillfället så jag får vänta lite till. Ska beställa från tvspelsweb.se. Finns jättemycket bra saker där till bra priser, så det är prefekt! Vill ha ett starfilter också, men jag tror det får vänta lite i så fall.



Foto: Jasmine Hellman (kamerafilter.se)


Foto: Viktoria Palmberg (kamerafilter.se)

2011-01-18
 21:03:38

cardigan.


Tidigare idag när jag sprang förbi Cubus fick jag se denna supersnygga cardigan. Den ser så otroligt mjuk och mysig ut. Träffar jag min sötnot i stan imorgon ska jag nog köpa den. 149 kr. Värt! Fast kanske i en annan färg...? 


Bilden är lånad från Cubus.se

2011-01-18
 18:39:59

TRÖTT


Är så oerhört trött nu. Det har varit en ansträngande dag och dessutom vaknade jag mitt i natten och trodde det var morgon och att jag hade försovit mig. Så jag flög upp ur sängen men när jag sedan öppnade dörren och det var helt svart i resten av huset insåg jag att jag hade fel. Så himla kul när det blir så. Dagen har spenderats hemma, arbetsintervju, stan och sen hem igen.

Intervjun kändes bra så även om jag inte får jobbet kommer jag vara supernöjd och stolt över mig själv. Gjorde mitt bästa helt enkelt trots att jag var så nervös så mina ben var som spagetti när jag skulle gå in. Ska unna mig själv lite tid framför tv:n nu. Sen går jag nog och lägger mig tidigt idag.

Vad ska du göra ikväll?



2011-01-18
 09:05:32

110118


Godmorgon! ♥


2011-01-17
 21:39:57

THE DENTIST


Inte blivit något bloggande idag. Har inprincip haft fullt upp. Imorse bar det av till tandläkaren, de fixa lite med tandställningen och så. Efteråt gick jag på stan en sväng innan jag åkte hem och sen dess har jag nästan suttit och förberett mig inför imorgon. Berättar mer imorgon om vad som händer. Tänker att det kanske ger otur om jag berättar om de innan.

Måste bara berätta vilken tur jag hade förut! Tittade runt på stan och gick in på Indiska, och där hittade jag ett skärp som jag tittat på hur länge som helst fast som nu var på halva reapriset! Så istället för att betala 129kr så fick jag betala 40 kr. Ett riktigt kap! En såndär kärleksfull affär man bara blir så glad över. ♥



Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-01-16
 19:44:24

BYTER UT SÖTSAKERNA...


Jag håller på att försöka sluta äta så mycket sötsaker. Det var ett löfte jag gav mig själv på nyår. Jag trodde inte det skulle vara så svårt faktiskt, men nu har jag insett att det inte är så lätt. Två dagar i vecka får jag lov att äta sötsaker, men sen måste jag vara hård mot mig själv och motstå alla frestelser som finns. Idag bytte jag ute det goda mot äpplen. Det är i och för sig också gott. Jag har alltid gillar frukt men också allt som heter godis, kakor, bullar m.m. Man får ta en vecka i tagen och helt enkelt inte sätta för höga mål som man inte klarar av, då löser det sig ♥

Ljustakarna på bilden köpte jag på Indiska nu i veckan. Halva reapriset så jag fick ge ynka 25 kr för båda två. Jag kunde helt enkelt inte motstå. Senaste tiden har det blivit rätt många ljustakar/lyktor för min del. En ny passion jag har I guess. Men det är så himla fint, verkligen.


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-01-16
 12:32:17

110116


Funderar på att gå ut en sväng, men vädret lockar ju inte direkt. Men för att jag inte åkte och tränade imorse kanske jag borde göra det ialla fall. Jag får se hur det blir. Annars blir det bara att ta det lungt idag. Förbereda mig lite inför några saker nästa vecka.

2011-01-15
 19:43:00

INGET MTV?


Vad betyder dehär!? Kan jag aldrig mer sitta i min säng och titta på mina absoluta favoritprogram på tv:n? Inget mer 16 and pregnant, Jersey Shore, Teen mom, Daddy's girls, Hogan know's best, MADE, My life as Liz, My super sweet 16 och The hard times of RJ Berger?

Seriöst, MTV är typ den enda kanalen jag tittar på, vad ska jag nu göra?


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-01-15
 18:17:28

FILMKVÄLL OCH NYA SKOR


Idag har jag bara legat och slöat framför tv:n med min älskling. Igårkväll skulle vi egentligen gått på bio men vi hitta ingen bra film så istället åkte vi och hyrde film och köpte massa godis. Det är nog nästa mysigare än att gå på bio faktiskt. Fick även köpt ett par nya skor igår, eller fick dem i julklapp av min pojkvän. Fick ju en shoppingrunda av honom och jag har fortfarande pengar kvar så jag passade på! ♥ Dock hade jag inte så tur då jag såg att den ena skon var trasig när jag satt på bussen hem förut. Men det är redan fixat och jag fick byta dem till ett par andra som tur var.

Trodde faktiskt aldrig jag skulle köpa ett par bruna skor. Har aldrig varit riktigt förtjust i de, men tydligen förändras man hela tiden för jag älskar dessa skor. Trots att jag gillade det första paret jag köpte med är dessa nästan bättre då sulan är lite tjockare. Så slipper jag frysa om mina små fötter.♥


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-01-13
 20:03:00

SHOETIME!


Imorgon måste jag verkligen köpa nya skor. Mina vinterskor är helt söndriga bak vid hälen så det kommer alltid in massa vatten i skon. Inte kul! Har kickat lite på ett par skor och har hittat ett par på skopunkten som känns helt okej. Dock vet jag inte om jag gillar den bruna färgen riktigt. Men rätt snygga ser dem ut ändå, så det blir nog dem om de finns kvar såklart! Sen är jag även sugen på dessa svarta kilklackarna. Har velat ha sådana hela höste/vintern men inte köpt några. Kanske dags att passa på, eller?

Bilder lånade från skopunkten.se
2011-01-13
 19:22:31

110113


Fick min kamera idag så jag har spenderat rätt mycket tid med att sitta och trycka på den. Bilderna har sån himla bra kvalitet så det finns typ inte. Supernöjd! Kommer nog bli mycket roligare att blogga nu när man kan ta fina bilder också.

Tänkte passa på att visa mina fina hörlurar jag fick av mig pojkvän! Fick ju en shoppingrunda av honom i julklapp så jag passade på att köpa dessa. Har velat ha sådana ett tag nu men inte riktigt känt att jag haft pengar. Men nu är de mina och jag tycker om dem så himla mycket ♥



 
Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-01-12
 11:19:27

TRÄNA


Ska strax iväg och träna hade jag tänkt, frågan är bara om man ska ta bilen eller bussen? Bilen är ju så himla mycket lättare förutom att jag nu måste borsta bort jättemycket snö och skrapa rutorna. Dessutom kommer jag säkert hamna i diket, för det är skithalt ute! Det blir nog bussen, hur segt det än känns.

Ska börja träna mer hemma också, har hittat en jättebra sida med övningar och allt sånt, kosttips.se. Står massa om hemma träning, kostråd och allt sånt man vill veta. Jag har lust att införskaffa mig ett litet löpband, så kan man stå framför tv:n tillexempel. Träningen blir nog mycket lättare då för då tänker man inte på att det blir jobbigt efter ett tag.


2011-01-11
 12:15:57

2011-01-11 ♥


Fixade världens godaste lunch idag, en smoothie. Hade i lite bannan, hallon, blåbär, kiwi och yoghurt. Yammie! ♥
Har sprungit lite ärenden idag t.ex. på arbetsförmedlingen. Blev ju inte direkt glad när jag var där klockan nio och insåg att de inte öppnade förens tio. Så himla typiskt! Senare ska jag försöka fixa en praktikplats, hoppas verkligen jag får den!

Desstom har jag och min underbara pojkvän varit tillsammans 1 år och 10 månader idag. Helt sjukt vad tiden går fort. Och aldrig kommer jag att sluta älska honom. ♥


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-01-10
 16:14:17

BLIVIT MED KAMERA


Igår fick jag äntligen gjort de. Jag köpte en kamera! Dock kommer jag inte få den förens om några dagar då jag beställde den på Dustin. Fick väska och minneskort också, lite därför jag köpte den där i från. Det var det billigaste stället jag kunde hitta. Har velat ha en systemkamera i flera år och nu äntligen har jag en. 
 


Bilden är lånad från Dustin.se



2011-01-05
 21:55:41


Sitter hos min fina pojkvän nu supermysigt ♥

2011-01-05
 15:56:00

NÖJE SEN NYTTA


Först nöje sen nytta, så funkar jag. Nu har jag haft mitt roliga och måste därför skicka iväg några jobbsökning samt några ansökningar till praktikplatser. Det är väll inte direkt det roligaste man kan göra att sitta och skriva massa personliga brev. Men vill man ha ett jobb får man helt enkelt kämpa för att få nått.  

Längtar tills ikväll ialla fall för då ska jag till min fina pojkvän. Det är röd dag imorn så han är ledig, wie ♥
Vi ska in till stan en sväng och jag ska få min julklapp. Om jag längtar? Yes I do!


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-01-05
 14:36:07

ORDNING OCH REDA


Fick i ordning mitt klädställ igår så nu ser det mycket bättre ut. Förut hängde allt hullerombuller, men inte längre!
Titta vad fint det blev!




Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-01-04
 16:26:50

GENOM ELD


Är så oerhört trött idag... men lite nytta har man väll fått gjort. Sökt några jobb och varit ute på en promenad. Ska försöka få städat rummet också lite snabbt, men först ska jag lägga mig framför tv:n en stund. Ögonen går i kors på mig. Bjuder på en bra låt sålänge!


Oskar Linnros - Genom eld


2011-01-03
 20:12:22

MYSKVÄLL FRAMFÖR TV:N


Zumban var superkul som vanligt. Känns alltid så himla skönt efter man tränat. Ikväll blir det bara sitta framför tvn och dricka massa té. Går en hel del bra grejer idag så som Morden in Midsommer, Jersey Shore och sen såg jag även att Spårlöst har börjat igen. Tittade nästan alltid på det förrut.


Bilden är tagen av mig och lånas vid tillåtelse av mig.

2011-01-03
 16:05:00

FÖRSTA TRÄNINGSPASSET I ÅR


Ska iväg på årets första träningspass! Trots att huvudet värker en anning ska jag iväg på Zumba. Det måste verkligen vara det roligaste sättet att träna på. Timmen känns inte som mer än 10 minuter, så himla underbart! ♥
Måste verkligen försöka hinna boka in minst ett pass i veckan i fortsättningen. Vill få drömkroppen till sommarn så då är det bara att jobba på I guess.

2011-01-03
 13:49:44

CANON EOS 500D


Är på jack efter denna kameran men den är verkligen slut överallt. Får hoppas att den kommer in på lager i någon av affärerna jag har tittat på. Skulle vara kul att ha den nu när det fortfarande finns lite snö så man kan ta lite fina bilder.

 
Bild från google.se

2011-01-02
 18:38:00

Mitt 2011


Min lista över några av de saker jag ska göra under 2011. Den kommer fyllas på under året, men just nu ser den ut såhär.


Bilden är tagen av mig och lånas vid min tillåtelse


Bilden är tagen av mig och lånas vid min tillåtelse


2011-01-02
 17:21:41

when I dream about it, I buy it


Sprang på stan en sväng idag och guess what, jag hittade ingenting som föll mig i smaken. Så himla konstigt, jag brukar alltid hitta hur mycket som helst. Fast det var riktigt längesedan jag blev "förälskad" i ett plagg, ett par skor eller en väska. När det nästa börjar pirra i magen när man ser de och inte kan sluta tänka på de, och om man inte köper de med en gång drömmer man ofta om de på natten och måste springa till affären nästa dag.

Måste ialla fall köpa nya byxor, underkläder och eventuellt en jacka. Passar bra eftersom jag fick en shoppingrunda i julklapp av min fina älskling. Bättre present kan man nog inte få.

Dessa skorna drömde jag om samma natt som jag såg dem. Jag var tvungen att köpa dem för i mitt huvud såg jag hur snygg och lång jag skulle bli i dem. Nu står dem mest på min klädhängare/skoställ, men fina är dem! ♥

Bilden är tagen av mig och lånas vid min tillåtelse.