2011-03-31
 17:15:00

RAMBERGET


Två bilder jag tog igår när jag var på Ramberget med min underbara pojkvän. Det är så himla mysigt att bara sitta där uppe och titta ut över hela stan.







2011-03-31
 16:31:22

PIMP MY RIDE


Köpte dessa snygga tärningarna till min bil igår. Helt perfekta. Jag älskar leopard, jag älskar rosa och jag älskar diamanter. Kunde inte bli bättre, right? Min bil kommer bli så snygg, love it!♥
Köpte dem på lagerhaus för 40 kronor.



bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-03-30
 15:49:39

VÅR!


Titta vad jag upptäckte när jag kom hem från jobbet. De har soppat bort gruset från gatan! Jag älskar när dem gör de, för då vet man att det är vår påriktigt. Love it! ♥


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-03-29
 10:04:00

SOMMARSÖTT FRÅN BIKBOK


Hittade dessa underbartsöta shortsen när jag gick in på bikboks hemsida. Jag måste verkligen ha dem! Ska gå och titta efter jobbet om de finns i butik. Hoppas verkligen de för jag behöver dem så himla mycket. Är riktigt sugen på linnet också, men man kan inte få allt här i livet!


Bilden är lånad från bikbok.se

2011-03-28
 18:00:02

my new healthy life


Har ett tag suttit och haft beslutsångest om vilket nagellack jag skulle ha. Nu har jag ialla fall målat dem ljusrosa, det blev inte superbra men det får duga. Ändå ingen som ser dem på jobbet då jag har handskar så det spelar väll inte så stor roll skulle jag tro.

Har även gjort ett "sötsaks" schema... I nuläget äter jag något sött så som godis, kakor, glass osv varje dag. Men nu ska jag sätta stopp för det. Nästa vecka ska jag sluta äta sötsaker måndag till torsdag. På de ingår en prommenad varje dag eller gymmet. Ska sätta upp mål för varje vecka framöver. Tror det är lättare att hålla de då än om man sätter upp för flera månader. Hoppas på att jag kan klara det denna gången. Har hört att andra veckan ska vara jobbigast och om man klarar den klarar man allt sedan. Vi får se! Har också bestämt att jag ska sluta småköpa saker hela tiden. Jag tänker alltid "men den kostar bara 20 kronor, det är ju inget". Men räknar man ihop alla de småkostnaderna tror jag att jag kan spara rätt mycket varje månad faktiskt.


Bilden är från google.se


2011-03-27
 20:24:59

IKEA ♥


Är hemma från en dag på Ikea. Har verkligen varit superskoj! Fick med mig två filtar hem, en ram till syrran och galjar. En av filtarna ska jag ha i bilen... funderar på att ge den andra till pojkvännen. Det är alltid bra att ha en i bilen. Ifall det skulle hända nått mitt i vintern och man inte vill frysa ihjäl eller om man vill ha spontan picknick.

Nu ska jag sätta mig framför tvn och äta nått!♥


Bilden är från google.se


2011-03-27
 11:55:18

HM HOME


Något jag verkligen älskar är HM Home. De har alltid jättefina saker till bra priser. Varje gång jag är uppe i Stockholm besöker jag den butiken. Hoppas så att det kommer en till Göteborg. Om några veckor åker jag upp till stockholm och då ska jag titta efter något av dessa lakanen. Så himla söta.



Bilderna är lånade från HM.se


2011-03-27
 11:01:00

COFFEE GUM


I veckan var jag på 4-gott i Göteborg och då köpte jag kaffetuggumin. Tänkte att det skulle vara kul att testa och dem var verkligen hur goda som helst! Så för alla er som älskar kaffe (och säker er som inte gör det också) måste jag säga, SPRING OCH KÖP! Mums ♥


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-03-25
 10:01:00

CARDIGAN BY CUBUS


Den här cardiganen kommer från Cubus och jag fullkomligt älskar den! Så himla söt. Finns i massa olika färger och jag funderar faktiskt på att införskaffa mig en. Har inte så mycket "finare" tröjor utan mer huvtröjor. Har börjat tröttna på de så denna skulle passa perfekt i min garderob. Blir din för 149 kronor.



Bilden är lånad från Cubus.se

2011-03-23
 20:04:50

PROMENAD


Var ute och och gick en sväng med min mamma förut. Det var så himla skönt ute! Trots att det blåste hur mycket var det jättehärligt. Tog en varm dusch när jag kom hem och nu har jag precis smörjt in mig med olika krämer. Man känner sig verkligen som en helt ny människa när man är klar. Like it.

Nu ska jag titta på Sveriges Mästerkock och dricka massa tée, mums!♥



Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-03-21
 18:43:15

21 MARS


Jag är så otorligt trött! Hade tänkt gå en prommenad i det vackra vädret när jag kom hem men istället satte jag mig i soffan och somnade. Varför är jag trött hela tiden? Längtar tills klockan blir tio så att jag kan lägga mig i sängen och titta på BB och sedan somna. Ser fram emot imorgon ialla fall. Ska träffa en gammal barndomsvän. Med henne händer det alltid helt galna saker så det ska bli riktigt kul!

Nu ska jag bara ligga och lyssna på musik!




2011-03-20
 18:39:46

SKIATHOS, GREKLAND


Har tittat lite på resor idag. Är så himla sugen på att åka någonstans med min pojkvän i sommar. Men just nu känns det kanske inte riktigt som att det kommer bli så. Hoppas så! Har hittat ett paradis som jag vill till Skiathos i Grekland. Jag har älskat Grekland sedan jag var på Kreta för nått år sedan. Gillar miljön så himla mycket, var så otorligt vacker när vi hyrde en bil och åkte runt i bergen. Det går inte ens att beskriva. Dessutom är grekisk mat något av det godaste som finns! Just nu är detta en av min största drömmar. Att få åka till detta paradis med J.♥





bilder från google.se



2011-03-20
 13:17:34

TRÄNAT


Kom hem från gymmet för kanske en timma sedan. Var helt slut i hela kroppen efteråt men nu känns det ändå lite bättre. Har fått i mig lite mat och nu sitter jag i soffan och ska läsa lite på en bok jag lånat. Känns som att det var flera år sedan jag läste. Förut kunde jag läsa 1-2 böcker i veckan. Men sånt går väll i perioder också. Kändes ialla fall jätteskönt att komma iväg och röra på sig lite. Vad ska du hitta på idag?



Bild från google.se


2011-03-20
 10:33:00

VOLUME BOOSTER


Klickade precis hem något som verkar vara en mirakelprodukt! Volume booster heter den och är ett lipbalm som ska göra läpparna större men hjälpa av chili extrakt. Det kostar bara 49 kronor hos stylebytyra. Visar självklart hur resultatet blir när jag fått den!



Bilder lånade från tyras.se


2011-03-19
 16:30:00

VÅR/SOMMARKLOCKA!


Köpte nog världens absolut finaste vår/sommarklocka idag på seconhand affären som ligger vid mig. Gick dit med min syster och min pojkvän och som alltid var det jättemycket folk. Men ändå hade ingen sett detta mästerverk innan mig. Fick ge 20 kronor för det. Me like! Ska dock byta armbandet till ett vitt eller beiget. Åh I love it! ♥


Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-03-19
 16:14:56

110319


Tillbringade kvällen igår med min pojkvän och även nu på förmiddagen. Sen körde jag honom in till stan och åkte sedan hem igen. Har gått en lite prommenad med min farmor och farfar i det underbara vädret. Man blir verkligen superlyckligt!

Nu sitter jag och tittar efter lite utbildningar till hösten, hoppas på att hitta något intressant!





2011-03-17
 19:44:43

IT HURTS!


Att jag inte uppdaterat så mycket idag beror på att jag mest legat och tyckt synd om mig själv. Tänderna spänner efter tandläkarbesöket. Såhär ont har det aldrig gjort innan, hoppas det blir bättre om några dagar ialla fall. Just nu ligger jag i sängen och tittar på halv åtta hos mig. Favorit programmet! Ska ta en ipren snart och hoppas på att värken försvinner. Skönt att det är fredag imorgon ialla fall. Längtar efter att bara få sova ut i J:s mysiga famn. Längtar!

Ska träffa en studievägledare imorgon också. Får se vart de leder. Vill eventuellt plugga något till hösten. Kanske till receptionist? Tror det skulle passa mig faktiskt. Eller så vill jag jobba inom butik, för det är kul!


 bilden är från google.se





2011-03-17
 10:02:00

I DID IT!


Gissa vad jag gjorde igår!? Jo jag köpte skorna! Im so happy. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Längtar ännu mer till sommaren nu än jag gjorde tidigare. Skorna är verkligen perfekta på alla sätt. Mönstret, klacken, klackens höjd, ALLT! De kostar 199 kronor och är så VÄRT! ♥




Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-03-16
 20:56:35

DENTIST TOMORROW


Funderar på att krypa ner i sängen, inte för att jag är jättetrött. Men det skulle vara skönt att få sova ut lite. Imorgon ska jag till tandläkarn. Jag ser både fram emot men samtidigt inte. Det gör så ont när de spänner tandställningen men jag har börjat se resultat. En enorm skillnad emot hur det såg ut tidigare, mina tänder är faktiskt riktigt fina nu och då har jag bara haft den ett år. Tänk när alla gluggar är borta då!? Det är verkligen värt all smärta. Jag längtar tills jag får ta ut den och ha världens finaste leende. Funderar faktiskt på att fråga tandläkarn imorgon hur länge hon tror jag behöver ha den. Har inte frågat de än, har mer tänkt att det får ta den tid det tar. Ska bleka mina tänder när de är klara och eventuellt sätta på en sån lite diamant på en tand. Har du haft tandställing? Var det värt de?

Rälsen är en acsessoar för mig nu, mitt bling bling... vem vill inte blinga?

Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.




2011-03-16
 16:36:06

HAPPINESS


Jag känner mig galet lycklig just nu. Det beror nog på vädret, nu känns det verkligen som att det kommer bli sommar och sol någon gång. Men vi får inte glömma en underbar vår först! Jag älskar våren så himla mycket. När gatorna torkar, snön försvinner, solen skiner, allt grus som ligger på vägarna så att det ryker när bilarna kör. I just love it!

Strax ska jag till bussen och åka in till stan och möta upp J. Vi ska gå lite på stan. Måste förbi HM och titta om de har fått in skorna jag bloggat om tidigare. Måste fixa till mig lite, bloggar mer när jag kommer hem!

Den här låten blir man också så himla glad av! Älskar introt!


2011-03-15
 16:59:34

SUNSHINE


Helt underbart väder ute idag! Passade på att hoppa av några hållplatser tidigare när jag var påväg hem och tog en liten promenad. Trots att solen lyser är det faktiskt rätt kyligt ute, men det blir väll bättre om några veckor. Kanske blir en till sväng ute senare idag men just nu behöver jag vila mig lite. Har varit så fruktansvärt trött idag.

Bilden är tagen från mitt fönster precis, visst ser det underbart ut?


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-03-14
 20:44:07

SHOETIME


Dessa helt underbara skor finns på HM:s hemsida just nu. Im in love. Jag måste ha dem! Ser mig själv springa runt i dem i vår och sommar. Till ett par jeans, shorts, kjol eller klänning. 199 kronor kostar dem och jag funderar verkligen på att klicka hem dem. Vet att jag aldrig skulle ångra de köpet.


Bild lånad från HM.se



2011-03-14
 18:40:22

TRÖTT


Jag är så otroligt trött idag, så jag orkar verkligen inte blogga. Men jag lovar att det blir mycket mer imorgon och så önskar jag er en trevligt måndagkväll!


2011-03-14
 12:04:00

TATTOO


Är så himla sugen på att tattuera mig, har varit de väldigt länge nu. Men jag vågar inte och så kan jag inte bestämma mig för vad jag ska tattuera i så fall. Vet i alla fall vart jag vill ha den. På foten, handleden, nacken eller mellan skuldrorna. Vill ha ett litet hjärta eller skriva något. Dessa tattueringar är så himla inspererande tycker jag. Det är den placeringen som är på bild ett och två jag vill ha. Tycker det är så himla himla fint!






bilderna har jag lånat från tattoologist

2011-03-14
 09:36:00

LOST IN WOODS


Var ju ute på en promenad igår och tog lite bilder. Det var faktiskt lite läskigt i skogen, sån där skräckfilms kännsla. Här är två av bilderna jag tog!






2011-03-13
 19:24:28

LOLLIPOPS


Fick en påse med klubbor av mamma, mums! Ska sitta och smaska på dem sedan när jag tittar på Solsidan. Fick alltid såna här klubbor av min farmor och farfar när jag var liten, fast i olika färger. Visste inte ens att det fanns sådana längre. Väcker lite minnen ♥


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-03-13
 16:08:33

MAKE UP BRUSHES


Passade på att tvätta mina make up brushes förut. Brukar ofta göra det på söndagarna eftersom att jag inte brukar sminka mig så ofta då. Rätt skönt att ha en smikfri dag faktiskt. Brukar tvätta mina penslar med mitt vanliga shampo men funderar på att köpa ett babyshampo istället. Det ska ju vara rätt mildt och skonsamt. Vad brukar du tvätta dina penslar med?



bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-03-13
 11:18:04

2011-03-13


En bild jag tog förra helgen, gillar den riktigt mycket! Ska nog ut en sväng med kameran idag också, det är ju sådär härligt dimmigt ute.



2011-03-12
 19:38:25

SAILOR BY HM


Dessa sailor inspererade smycken kommer från HM och jag tycker det är så sjukt snygga! Tänker verkligen på sommaren och hur snyggt det skulle vara till ett par jenasshorts och en enkelt t-shirt/linne. Både armbandet och ringarna finns i silver men jag tycker det var mycket finare med guld faktiskt. Armbandet kostar 69 kronor och ringarna 49 kronor.


Bilder lånade från HM.se
2011-03-12
 17:12:13

12:e Mars


Sitter i sängen och dricker lite te, tittar lite tv. Kom hem för ungefär en timme sen från min pojkvän. Vi åkte en sväng till Ikea och tittade lite. Tycker alltid det är lika kul att vara där. Då längtar man bara mer tills man ska flytta hemifrån. Det blev även en lite stund inne på Mediamarkt. 

Igår hade vi jättemysigt, åt på en lite restaurang och sen åkte vi till havet, precis som jag ville. Men vi stannade inte länga. Var verkligen jätteläskigt för att det var så mörkt. Men jag tycker det är mysigt att bara sitta i bilen när älsklingen kör. Bara sitta där och prata, lyssna på musik.

Nu ska jag titta lite mer tv och sen fixa något att äta...

Gammal bild från i sommras...


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.



2011-03-11
 17:32:41

ITS ALWAYS MEANT TO BE YOU AND ME


Precis kokat pasta till resten av familjen. Men jag ska inte äta, om en stund ska jag ta bilen till min pojkvän och sen ska vi ut och äta. Vi har våran två års dag idag så det ska bli supermysigt. Måste sminka mig, byta om och packa ner allt som ska med innan också. Det blir ingen mer uppdatering idag för jag ska ägna all min tid åt min fina prins. Önskar er en superduper mysigt fredagskväll!♥

Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-03-10
 21:11:58

RAIN


Det känns så himla konstigt. Jag har takfönster och det låter en del när det regnar. Det kan vara ganska iriterande ibland måste jag erkänna. Men nu när det inte regnat på flera månader känns det mysigt när jag hör regnet slå mot rutan. Får se hur länge den där myskänslan håller i sig, haha. Om några veckor kommer jag nog störa mig rejält mycket på det. Men samtidigt är det ett tecken på vår. Ingen mer snö.


Bild från google.se



2011-03-10
 20:09:34

NAILS


Dåligt med uppdatering idag, jag vet. Men när jag kom hem från jobbet idag somnade jag och när jag vaknade var klockan halv sju. Så de var bara att hoppa in i duschen och nu sitter jag här och har precis målat naglarna. Ska sätta mig i soffan och titta lite på tv nu sen blir det att sova!

Nr: 230

Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-03-09
 19:34:46

INSPIRATION


Fick hem en liten katalog från HM idag och jag blir så himla inspirerad! Älskar att sitta och titta i deras kataloger, så himla mycket roligare än att titta på webben. Vill klicka hem hur mycket som helst, men jag har lovat mig själv att inte vara så slösaktig utan spara mina pengar. Till något bättre, en resa!





Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.







2011-03-08
 21:38:53

SEMLA


Har ätit en supergod semla precis, mums! När jag var liten gillade jag inte mandelmassan i semlan men nu tycker jag nästan det är godast. Så sött och gott. Väntar på att klockan ska bli tio så jag kan lägga mig i sängen och titta lite på Big Brother och sedan somna. Förstår verkligen inte varför man blir så trött när man vaknar till väckarklockan när man ibland vaknar samma tid på helgen bara för att man är van. Men då kan man minsan inte somna om. Nej, nu ska jag borsta tänderna och tvätta bort sminket.








2011-03-08
 18:17:15

PARTYVÄSKA


Fick med mig den lilla sminkväskan från HM som jag skrivit om tidigare. Är supernöjd med den. Perfekt som en liten partyväska eller om man inte orkar ta en stor väska. Rymmer allt man behöve: mobil, plånk, läppglans och lite till. Perfekt! ♥



Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtlese.



2011-03-08
 16:54:35

DAGENS BLOGG


Jag har blivit finalist i Weekdays dagens blogg tävling. Därför vill jag be er om ni vill att gå in och rösta på mig! Tryck HÄR för att komma till inlägget. Skulle bli superglad om jag vann. ♥



2011-03-07
 21:16:29

THE DREAMS ARE FOR YOU


"Back where I belong, yeah I never felt so strong 
I feel like there's nothing that I can't try
and if you with me put your hands high 
If you ever lost a light before, this ones for you
and you, the dreams are for you" ♥




2011-03-07
 19:10:52

STYLED BY SHOES


Såg dessa helt underbara skor på Dinsko idag. Är jättesugen på att köpa dem men tror det kan vara ett par sådana skor jag skulle tröttna på efter ett tag. Men ändå, vill verkligen ha dem! Betala 399 kronor och dem är dina. Dessutom är det fri frakt i deras webbshop fram tills 13 mars så passa på om du inte orkar gå till affären!


bilden är lånad från dinsko.se




2011-03-07
 17:55:57

MONDAY


Haft en helt vanlig dag på jobbet, kul alltså! Det enda problemet är att jag är så himla trött när jag kommer hem. Har haft jätteont i knät hela dagne också, så ibland har det nästan varit så att hela benet vikt sig. Hoppas verkligen det blir bättre tills imorgon.

Hela denna veckan kommer jag bara längtar tills på fredag. Nu tänker ni säker, vem gör inte de? Och det är ju sant. Men denna fredagen kommer vara speciell för mig. Jag och min pojkvän har två år tillsammans. Vi ska ut och äta sen har vi inte bestämmt mer. Men jag har lite små önskemål såklart. Om vi har bil vill jag så himla gärna åka till havet. Så jag hoppas att det är sådär fint väder som det var denna helgen.



2011-03-06
 19:21:25

SAME BUT DIFFERENT


Här är en av bilderna jag tog förut idag. Tycker om den jättemycket och mest av allt tycker jag nog om när man kan få fram två helt olika kännslor i en bild. Vilken tycker du bäst om?




2011-03-06
 16:21:29

CHOKLADBOLLAR ♥


Gissa vad jag precis har gjort? Bakat chokladbollar! Mums. Blev så sugen på det när jag var ute och gick så ja var bara tvungen att göra det. Gick hur fort som helst också ju. Vad jag ska ta itu med nu är att dammsuga mitt rum. Känns som att jag inte gjort det på evigheter, men det är ju så himla tråkigt. Finns så mycket annat som jag hellre vill göra.

YAMMIE! ♥

Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.




2011-03-06
 13:09:45

TRAIN


Kom hem från gymmet för ett tag sen och har precis slängt i mig lite lunch. Om en stund blir det promenad i det underbara vädret med kameran. Har inte varit på gymmet och tränat på hur länge som helst. Jag har helt enkelt ingen ork efter jobbet. Men ska nog börja ta tag i det igen. Men slutat träna har jag ialla fall inte, har några övningar jag kör hemma varje dag. Lite mage, rumpa lår. Man vill ju vara snygg till sommaren! Blir alltid så sugen på att sola när jag är på gymmet också, vet att det inte är speciellt bra men jag solar ju inte direkt varje dag. Ska nog göra det någon dag nu i veckan.




2011-03-05
 20:06:17

SMINKVÄSKA FRÅN HM


Tittade på denna lilla sminkväskan på HM för några dagar sedan. Fast den var helt vit! Konstigt att den inte fanns på hemsidan. Är riktigt sugen på att köpa den och ha den som en liten väska till sommaren, skulle passa perfekt! Den kostar bara 29 kronor. Så värt.



Bild lånad från HM.se



2011-03-05
 18:18:42

5 MARS


Inte skrivit så mycket de senaste dagarna, men min helg har ialla fall varit bra en så länge. Känns som att det är söndag idag men som tur var så är det ju inte det! Har spenderat dagen hemma hos min pojkvän och det är alltid lika kul och mysigt. Men just nu sitter jag och målar mina naglar och tittar på Big Brother. Blev ett silvrigt metaliclack från Depend. Blev jättesnyggt!

nr: 223

Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.



2011-03-03
 17:33:31

DAY 30 - Den här personen betyder något alldeles extra.


Jag har svårt att komma på bara en person. För det är många som betyder lika mycket för mig fast på olika sätt. Självklart min pojkvän men även många av mina vänner. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva...
Lägger upp den här bilden för de är så jävla roligt. Det var när jag gick i skolan och jag och min fina Carro skulle ta en bild inne på toan. Dumma som vi är så låser vi inte dörren så när vi står där och posar som mest öpnnar en kille dörren. Ni skulle sett hans min när han såg oss. När han stängde dörren och gick skrattade han. Om vi skämmdes? JA!

Carro betyder förövrigt jättemycket för mig. Vi fixade körkorten tillsammans och peppade varandra så vi klarade matte B. Man kan verkligen prata om allt med henne och man får räkna med mycket skratt. ♥





2011-03-03
 15:03:00

Arctic Root.


Har precis ätit en apelsin, fick för mig att jag kanske mår dåligt så ofta för att jag äter för lite C-vitamin. Fast jag äter ändå rätt mycket. Funderade även på att köpa Arctic Root eller Rosenrot som det också kallas. Ska tydligen hjälpa vid trötthet och stress. Någon som testat?



Bild från google.se
2011-03-03
 13:50:09

FILM


Såhär har jag spenderat den här dagen hitils. Älskar att ligga i soffan och titta på "barnfilmer" när jag är sjuk. Känna sig lite som ett barn igen och tycka synd om sig själv. Resan till Amerika var en stor favorit när jag var liten. Fast då hade jag den bara inspelad på ett band. Men förra veckan när jag var på second hand affären här så hittade jag den. Jag brukar alltid gå och titta om de finns någon bra film. Hade tur förra gången, fick köpa fyra för tio. kap!




2011-03-03
 11:12:09

COMING HOME

Jag älskar den här låten ♥ Den går på repeat och när meningen "Im coming home"  kommer kan jag inte låta bli att tänka på mina underbara vänner som just nu befinner sig i Thailand. Jag saknar dem så oerhört.

 


2011-03-01
 21:26:46

DAY 29 - Mina ambitioner


Mina ambitioner är att leva livet fullt ut. Även om jag kanske känner att jag inte riktigt gör det just nu. Men min tid i livet kommer. Jag behöver bara lite tid. Jag vill ut och resa, upptäcka världen. Utbilda mig till något jag verkligen brinner för. Leva ett roligt och hälsosamt liv med min familj, pojkvän och underbara vänner.



Bilden är min och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-03-01
 18:25:41

1 MARS


Första mars idag, vilket innebär att det är 11 dagar kvar tills jag och min pojkvän varit tillsammans i två år. Om jag undrar vart tiden tagit vägen? Ja... jag minns fortfarade vår första "dejt" som om det var igår. Men samtidigt känns det som om vi hinnit med så mycket, vilket vi har. När jag var mindre tyckte jag att två år var en evighet. Men nu när man är äldre känns det som om tiden bara rinner iväg ifrån än. Lite läskigt.  

Jag och älsklingen har inte kommit på vad vi ska göra än... dags att komma på något kanske?

Min fina ring jag fick av J när jag tog studenten...