2011-06-16
 12:33:31

ITS MY BIRTHDAY!


ITS MY BIRTHDAY! Wiie! Längtar tills jag slutar jobbet ikväll och kommer hem så jag får äta god mat och öppna paket. Det finns nog ingen som älskar att få paket så mycket som mig. Tänkte passa på att visa två jättefina armband jag fick av några kompisar när vi var ute och åt förra veckan för att fira mig och två till. Det var verkligen supermysigt och restaurangen vi var på var perfekt! Jättegod mat och mysig miljö, me like. Jag älskar ialla fall båda armbanden, det roliga var att jag önskade mig faktiskt ett sånt armband man själv köper berlocker till, men de visste de inte om! Det jag gillar med det blommiga armbandet är att det kan verkligen göra en hel outfit.

Nu måste jag kila ner och göra iordning lite lunch innan jag drar till jobbet! Hörs antingen senare eller imorn!Bildern är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


amelie och malin

Dagens blogg hos oss , anmäl dej om du vill vara med :D http://somethingyoulike.blogg.se/2011/july/dagens-blogg.html#commentPUBLICERAT: 2011-07-12, 12:47:31 | URL: http://somethingyoulike.blogg.se/
Angel(Konstnär)

fint!PUBLICERAT: 2011-08-28, 12:05:37 | URL: http://autumgirl.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: