2011-02-28
 16:56:38

DAY 28 - Det här saknar jag


Alla fina sommarkläder. Blommiga klänningar och kjolar, ljusa färger, jeans shorts, ballerinaskor, sandaletter och fina bikinis. Vem saknar inte de?


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-02-28
 10:16:00

TIPS!


Tänkte bara passa på att tipsa om denna krämen från Neutrogena. Har använt den i lite mer än två veckor nu morgon och kväll och min hy har blivit mycket bättre. Vad som är bra med krämen är att den "bleker" bort märken efter finnar. Jag brukar alltid få små röda fläckar som kan sitta kvar i flera månader efter att finnen försvunnit. Men nu är de märkerna jag hade nästan helt borta, de syns nästan inte. Huden blir dessutom jättelen och min hy brukar alltid vara lite rödflammig annars men jag tycker det har försvunnit också faktiskt. Super! Jag betalade ungefär 50 kronor för mig, men det beror nog lite på vart man köper den också.


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.



2011-02-27
 19:45:39

MUMS ♥


Idag har jag mumsat på massa gott. Först var vi ute och åt på en restaurang för att min farfar fyllt år. Supermysigt, inte ofta man gör något sådant hela familjen. Sen åkte vi hem till oss och åt världens godaste tårta♥

Hur mumsig ser den inte ut?


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.



2011-02-27
 19:20:00

DAY 27 - Mitt favoritställe


Ett av mina absoluta favorit ställen är på min mormors landställe. Det är en av de mysigaste platserna på jorden och man mår så bra när man är där. En jättestor gräsmatta man kan springa runt på, spela fotboll, kubb eller bara sitta i gräset. Det mysiga lilla trädgårdslandet där man plockar jordgubbar och rädisor. Den mysiga vägen ner till bandstranden och till glasskiosken. Jag älskar det stället. Hoppas jag får åka dit igen innan  mormor säljer det. Jag vill verkligen inte att hon ska sälja men ibland måste man kanske...

Hittar tyvärr ingen bild på detta paradis just nu, men jag lovar att om jag hittar en lägger jag upp den!



2011-02-27
 18:39:37

NEW COMPUTER AND WALLET


Idag har jag köpt min första alldeles egna dator. Köpte den av min pojkvän han hade bara använt den i en vecka drygt så den är precis som ny! Så snällt att jag fick köpa den. Fick även en plånbok av honom igår. Hade lite pengar kvar av min julklapp och jag behövde verkligen en ny. Så nu har jag den snyggaste plånken i stan skulle jag tro.





Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-02-27
 17:56:36

DAY 26 - mina rädslor


Något jag är riktigt riktigt rädd för är faktiskt getingar. Jag skulle nog till och med kalla det för en fobi. Jag kan få ångets när det blir sommar. Jag älskar egentligen sommaren, men så finns det ju getingar. De förstör så himla mycket för mig. Ibland kan jag tycka det är jobbigt att gå ut på grund av de. Jag vill inte sitta ute och äta för då kommer dem garanterat. Sitter man ute och äter skriker jag och springer för livet så fort de kommer en geting. Men det värsta är nog när man sitter på bussen/tåget/spårvagnen och inser att det är en geting där inne. Ibland har jag hoppat av några hållplatser tidigare bara för att slippa den. Iblans sitter jag kvar, på helspänn helt livrädd. Dessutom verkar det som att getingar precis som hundar känner av om man är rädd. För det är ALLTID mig dem är på. De flyger till och med efter mig om jag springer fastän det finns massa andra människor att sticka. Inte okej.


Klarar inte av att se bilder på dem så det blir tyvärr ingen bild...


2011-02-25
 14:53:54

STÄDAR


Håller på att städa rummet just nu, men det tar sin lilla tid. Så stökigt som mitt rum var nu har det inte varit på evigheter. Det låg verkligen saker ÖVERALLT. Men nu börjar det se bättre ut. Ska bara plocka lite till på skrivbordet och sedan dammsuga så är det klart sen. Efter  det ska jag titta på OC



Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-02-25
 09:56:09

DAY 25 - En första...


En första...? hmm vad ska man skriva nu då? Förstår mig verkligen inte på ruubriken så funderar på att skippa detta. Istället lägger jag upp en superbra låt sålänge. Älskar allt med denna låten, man vill bara dansa när man hör den.




2011-02-24
 20:10:09

DAY 24 - detta får mig att gråta...


Jag gråter ganska lätt. När jag ser någon sorglig film, när jag är så trött att jag inte vet vad jag ska göra, när jag bråkat med någon. Sen hatar jag att ta farväl av nära och kära... när man inte vet när man träffas nästa gång. Varje gång jag åker hem från min mormor i Stockholm tillexempel måste jag bita mig hårt i läppen för att inte börja gråta. Jag önskar så att hon bodde närmre. Men att gråta behöver ju inte vara något negativt, man kan ju gråta av glädje också. Fast jag har nog aldrig gjort det. Visst har jag skrattat så jag gråtit men inte blivit så glad att jag bara börjat gråta sådär. Men det kommer väll hända någon gång, hoppas jag.



2011-02-24
 18:05:23

Miljömärkt handkräm SÅKLART


Köpte med mig denna handkrämen från Garant Såklart serien idag efter jobbet. Min andra är slut och mina händer blir verkligen supertorra när jag jobbar. Får testa och se om den är bra... den är både miljömärkt och klimatsäkrad ialla fall vilket är jättebra. Jag gillar att krämen inte är så fet och snabbt åker in i huden. Jobbigt med sådana krämer som tar hur lång tid som helst på sig att gå in i huden. Den säljs på Willys för 22 kronor.


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-02-24
 17:31:58

BE A DREAMER


"Doctor actor lawyer or a singer
Why not president be a dreamer
You can be just the one you wanna be
Police man fire fighter or a post man
Why not something like your old man
You can be just the one you wanna be"






2011-02-23
 20:01:00

DAY 23 - det här får mig att må bra...


Min fina pojkvän, mina underbara vänner, min familj... ja alla mina nära och kära. Sen mår jag himla bra när jag haft en stressig dag och jag vet att det enda jag behöver göra när jag kommer hem är att ta på mig mjukisbyxorna och lägga mig i sängen och bara titta på tv... sedan gå och lägga mig tidigt.

När jag precis städat HELA mitt rum och allt är sådär perfekt och rent som jag älskar när det är. Kan faktiskt må lite dåligt om det inte är städat och rent. Men det var värre med det förut, nu har det blivit bättre.

Men det som får mig att må allra bäst är nog ändå kärleken, både till min pojkvän och mina vänner.


Bilden är lånad från google.se

2011-02-23
 19:12:15

NYA TRÖJOR


Åkte in till stan för att träffa min syster idag efter jobbet. Vi tittade runt lite i affärer och av en slump hamnade vi inne på JC. Är väldigt sällan där inne annars men tur som man har hade de rea så nästan allt kostade 49 kronor. Fick med mig en cardigan och en t-shirt, superbra!

Färgen på den cardiganen stämmer inte riktigt på bilden, den är inte så skrikigt rosa utan mer i en mörk cerise färg. Den är jättefin! T-shirten har jättesöta fjärilsvingsärmar, tycker det är så sött.♥



Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-02-22
 20:18:32

DAY 22 - Det här upprör mig...


Jag blir upprörd när folk inte talar sanning. När man vet att personen som sitter framför en ljuger och man kan inte bevisa att den gör det. Jag blir upprörd när personer i min närhet lider och det förtjänar bättre. När man inte kan göra nått åt saken för det har redan hänt. 

De finns ganska mycket som upprör mig alldeles för mycket för att kunna skriva det, kunna få ner det i ord. Men orättvisa upprör mig något så enormt och om man litat på en person och den sedan sviker än.



Bilden är lånad från google.se


2011-02-22
 20:00:00

NYCKELRING


I want it! Finns att köpa på chique.se för 129 kr. Därför känns det lite sådär att klicka hem den. 129 för en nyckelring? Nja.





Bilden är lånad från chique.se




2011-02-22
 18:08:20

MAT


Legat framför tv:n och tittat på Kitchen nightmares. Älskar att titta på sådana matprogram! Om en stund ska jag dessutom äta, potaits och purjolökssoppa MUMS! Jag älskar soppa, speciellt en som min farmor gör ibalnd. Fast allt hon lagar är gott. Nu blir det att söka lite jobb och titta runt på lite kläder på internet.

2011-02-21
 18:42:55

DAY 21 - Ett annat ögonblick


Förstår inte riktigt vad denna ska gå ut på faktiskt... Men jag tolkar den så att jag för önska mig bort ett ögonblick. Om jag skulle varit någon annanstans än hemma nu skulle jag legat på en strand i Thailand men min pojkvän. Vi skulle haft ledigt i 2-3 månader och bara njutit av solen, värmen, god mat och nya upplevelser. Vi skulle åkt runt i Thailand och tittat på tempel och andra sevärda saker. Shoppat massor, åkt runt till olika öar och bara njutit av livet. ♥





2011-02-20
 10:17:09

SUNDAY MORNING


Godmorgon! ♥

Har redan varit vaken ett tag nu och taggar inför audition idag. Är riktigt nervös men jag hoppas det går bra ialla fall. Nu ska jag föna och sedan platta mitt hår, kanske blir mer blogg idag... beror på om jag får igång internetet till lilldatan. Kan en data vara låst hos en opperatör? Hmm.

Hoppas ni får en bra dag ialla fall and wish me luck!


2011-02-19
 17:11:54

GIRLS NIGHT


Ska snart sätta mig i bilen och åka iväg... Kvällens outfit består av jeans, rosett t-shirten, en kofta från Gina och så en hästsvans till det. Enkelt men snyggt!  Kanske lägger upp en bild imorgon om jag kommer ihåg det.

Önskar er en toppen kväll för det ska jag ha! ♥

Såhär blev naglarna förresten. Fick bli ett rosa lack från Mavala och mitt vita graffiti lack från Isadora.

Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-02-19
 14:30:08

NAGELLACK


Ska måla mina naglar nu för ikväll blir det avskedsmiddag för två av mina vänner som ska ut i stora vida världen. Fram tills dess att jag ska åka dit ska jag nog bara förbereda mig inför imorgon då det är audition som gäller för min del (som det ser ut nu, jag kan ju fortfarande ånga mig). Just nu är den stora frågan bara vilken låt det ska bli. Har några stycken som jag ska välja mellan. Jag skulle bli så himla glad om jag kom med men samtidigt inte besviken på mig själv om jag inte gjorde det. Man kan inte göra mer än sitt bästa...

Nu till frågan, vilken färg ska mina naglar få?


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-02-18
 18:47:34

BIO TIME


Ska alldeles strax kila iväg till bussen och åka in till stan... Det blir bio med min lilla prins! vi ska se Sanctum som jag ville, wie! Ska lägga på lite smink bara och sen måste jag nästan springa. Vad ska ni hitta i på ikväll?


Väskan är packad och klar ialla fall!


2011-02-18
 17:35:00

FINALIST I VECKANS BLOGG...


Fick precis veta att jag var en av finalisterna i veckans blogg hos Emmiev! Blev superglad, men ännu gladare blir jag om ni går in och röstar på mig!

Länk till inlägget!



2011-02-18
 16:57:25

DAY 18 - Min favorit födelsedag


En födelsedag jag minns extra mycket är när jag var yngre och hade maskerad. Det var så himla roligt, älskar fortfarande att klä ut mig... haha. Minns att jag och två av mina bästa vänner klädde ut oss till tanter. Det röda läppstiftet var på, ögonskuggen, den lilla hatten och klackskorna. Hittar tyvärr inga bilder då de in te är tagna digitalt. Men man kanske ska ha maskerad när man fyller 20 igen?


2011-02-17
 16:32:00

BESLUTSÅNGEST


Kan verkligen inte bestämma mig för vilken låt jag ska sjunga om jag ska gå på audition för körslaget. Det värsta är att de är nu på söndag så jag måste verkligen bestämma mig snart... Tips på någon bra låt?



2011-02-17
 14:58:19

DAY 17 - Mitt favorit minne...


Hmm... den var svår! Har så många bra minnen. Men ett är absolut när jag åkte till Danmark med min älskling. Så himla mysigt! Ett annat favorit minne är Vitryssland och sen när vi åkte till Stockholm med klassen i trean.

DANMARK


VITRYSSLAND


STOCKHOLM

Bilderna lånas endast vid tillåtelse.
2011-02-16
 21:09:17

MÖNSTRADE BYXOR


Så dessa underbara byxor på Gina för ett bra tag sedan. Har tänkt lite på dem sedan dess och nu var jag bara tvungen att kika in på deras hemsida om det fortfarande fanns kvar. Det gjorde dem! Men antagligen inte i butik och jag vill helst prova byxor innan jag köper dem. Men har jag tur finns den kvar och då kanske det blir mina, vem vet? De kostar 499 kronor.




Bilden är lånad från ginatricot.se
2011-02-16
 15:20:00

SANCTUM


Vill jättegärna se denna filmen! Den verkar riktigt bra, så om jag är bättre tills på fredag ska jag se om älsklingen vill hänga med och titta på den!



2011-02-16
 14:06:00

DAY 16 - Mitt favorit plagg


Just nu är mitt absoluta favorit plagg denna tröjan från HM. Köpte den för inte så länge sen och den kommer vara en stor favorit en lång tid framöver. Den är både söt och lite romatisk. Passar till vardags och lite finare tillfällen. Till jeans och kjol. Älskar dessutom den krämiga färgen, helt perfekt!


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-02-16
 13:06:29

2011-02-16


Vet ni vad? Jag har blivit sjuk igen... blev nog aldrig riktigt frisk förra gången och så ansträngde jag mig för mycket och blev sämre igen. Ett täcken på att jag är dålig är också att jag vaknar flera gånger under natten. Jag vaknade vid 12 inatt och fick panik för att min väckarklocka inte ringt, sen efter ett tag insåg jag att jag kunde sova sex timmar till... sen vaknade jag upp flera gånger till efter det. Inte okej.

Nu ligger jag i min säng och tittar efter lite jobb. Lika bra så man får gjort nått vettigt idag ialla fall. Hoppas inte att dethär blir något långvarigt ialla fall. Hur mår du idag?

2011-02-15
 19:00:18

DAY 15 - Mina drömmar...


Jag har alltid varit en riktigt drömmare. Jag har drömt om det mesta om man säger så. Just nu ser mina drömmar ut så som att jag vill hitta mitt drömjobb. Något jag verkligen, verkligen vill! Som jag vill utbilda mig med och sen med ett leende gå till jobbet. En annan dröm just nu är att få komma ut och resa. Som två av mina bästa vänner, de lämnar Sverige om ungefär en vecka. Meningen var att jag egentligen också skulle hängt med men jag fick inte ihop tillräckligt med pengar. Så jag hoppas någon annan vill ut och backpacka med mig senare.

Sen vill jag så himla gärna flytta hemifrån, men vem vill inte det lixom? Jag har redan en bild i huvet om hur jag vill att min lägenhet ska se ut. Kanske blir inte den första lägenheten drömlägenheten men någon gång i livet kommer jag nog hitta den, hoppas jag.

Men min största dröm är nog ändå att få leva ett helt vanligt liv. Jag vill ha ett jobb jag gillar, den bästa pojkvännen man kan hitta (vilket jag redan har!), en lägenhet... och senare i livet vill jag gifta mig. I en vacker prinsessklänning. Sen vill jag ha två barn. Två underbara små barn. Jag är nog nöjd om jag får detta och att jag får resa lite då och då. Inte ha jättedålig ekonomi men den behöver heller inte vara skyhög.



Bilden är min och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-02-14
 21:12:10

DAY 14 - Roligast idag


Idag har det inte hänt något sådär jätteroligt, förutom att jag hämta älsklingen på jobbet. Det var supermysigt och kul att köra... ett tag sen jag gjorde det nu. Dagen på jobbet gick ruskigt fort, vilket i och för sig var rätt skönt då jag varit så trött idag. Ska nog nana mig snart tror jag. Men först ska jag skicka iväg någrs jobbansökningar till (fick iväg några tidigare idag också, wie)


2011-02-13
 21:21:33

WALLANDER


Sitter och tittar på Wallander just nu och tittar runt lite på internet. Har precis duschat och bytt lakan i sängen också, det måste nog vara det bästa som finns. När man är ny duschad och får gå och lägga sig i en säng med nya lakan. Så himla skönt. Känner mig rätt trött så jag vet inte om jag ska titta klart på Wallander eller inte, ser ju inte fram emot att väckarklockan ska ringa imorgon ialla fall. Bläk.



Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-02-13
 16:41:59

DAY 13 - Denna veckan


Har gått riktigt fort! Har hunnit med det mesta ändå. Jobba, träffa kompis, varit lite sjukt och varit med pojkvän. Det har varit en bra vecka, förutom att jag blev lite sjukt då, men jag känner mig redan mycket bättre och imorgon blir det jobb! Ska fråga om jag kan få prova på lite kassaarbete denna veckan, skulle verkligen vara superkul!

Nu ska jag strax äta lite våfflor och titta på solsidan, mysigt!♥

 


2011-02-12
 15:03:00

DAY 12 - I min väska ♥


Detta är vad som ligger i min väska just nu:



Jag har alltid varit en sådan person som har massa onödiga saker i min väska men nu har jag blivit lite bättre på det. Ett tag släpade jag runt på typ hela mitt liv. Jag hade verkligen ALLT. Var det något man behövde kunde man för det mesta få det utav mig. Nu försöker jag bara ta med det allra nödvändigaste för att slippa bära så mycket.



2011-02-12
 13:42:00

JEWELRY


Köpte lite smycken när jag träffade en kompis tidigare i veckan. Min pojkvän kanske inte blev så glad (han är min privatekonom) då jag ska fråga först! Köpte två par örhängen också men den bilden ville inte laddas upp så den kanske kommer upp vid ett senare tillfälle. Ska dock använda en annan kedja till halsbandet då jag inte alls gillar såna där "pluppkedjor" alls.




2011-02-12
 11:15:00

ESCADA - TAJ SUNSET


Några tjejer från Kicks gick runt inne på bussterminalen och delade ut "luktpapper" med denna parfymen på och jag blev helt galen i den med en gång! Den luktar så somrigt och helt underbart sött. Jag ska lätt införskaffa mig denna. Kanske önska mig när jag fyller år? Hmm... den är verkligen ett måste ialla fall! 



BESKRIVNING: Taj Sunset är en nya livliga sommardoften från Escada. En söt och mjuk doft med tropisk mangonot och sammetslen kokosgrädde, en kontrast som med perfektion förkroppsligar äventyr och exotism likt sommaren i Goa.

2011-02-12
 11:06:09

SUNSHINE


Godmorgon!

Skiner solen hos er också idag? Här är det hur fint väder som helst, så himla konstigt för igår snöade det och blåste hur mycket som helst. Kanske är det vår pågång ialla fall, hoppas det! Ska försöka få med pojkvännen ut en stund idag och fota lite. Vad ska du göra idag?

Bild från förra våren, me like!

Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-02-11
 19:39:00

DAY 11 - Mitt dröm resemål


Jag har alltid velat åka till Australien och Nya Zeeland. På senare tid har även New York, LA och Miami tillkommit. Men listan kan väll bli längre I guess. Jag blir glad bara det är varmt så mår jag bra. Men Central Park är ialla fall något jag vill besöka! Verkar så himla mysigt ♥




Bilder lånade från Morguefile.com




2011-02-11
 18:38:12

ÄVEN FAST DET REGNAR...


Idag har inte varit någon bra dag alls. Har mått riktigt dåligt. Huvudet värker, jag har kännt mig aningens förvirrad och min hjärna har bara funkat i slowmotion. Skönt att det är helg nu ialla fall. Trots min inte så bra dag är den ändå rätt speciell. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 23 månader! 11 mars har vi alltså två år tillsammans. Idag ska vi inte göra något. Han ska ut och fira en kompis och här sitter jag, inlindad i min rosa mysiga filt och fryser. Livet är allt bra orättvist. Jag som mycket hellre haft honom här hos mig.

 


2011-02-10
 18:22:23

DAY 10 - Detta hade jag på mig idag...


Har faktiskt inte bild på det... då jag försov mig en anning i morse och fick stressa iväg till jobbet. Där är det ju arbetskläder som gäller så det är ju vad jag haft på mig idag. Och nu sitter jag i mjukisar vilken kanske inte är världens roligaste att se. Så vi tar bild imorn, för då är det ju fredag så då kanske man vill vara lite fin ändå!


2011-02-09
 17:59:41

PANTS BY HM


I want them so badly it's my only wish. Dessa helt underbara byxor hittar du på HM's barnavdelning och jag ska ha någon utav dem. Kan bara inte bestämma mig för vilken. Kanske de svarta är bäst ändå? 149 kr kostar de ialla fall.



bilden är lånad från HM.se

2011-02-09
 09:32:00

DAY 9 - Min tro


Jag vet egentligen inte vad jag tror på. Jag tror på att allt händer av en andledning. Det är inget som händer utav slumpen. Samtidigt tror jag lite på en Gud också, eller kanske inte Gud utan mer en högre makt kanske. Ibland ber jag till någon där uppe. Men jag har inte kommit underfull med vem eller vad. Jag kan tycka det är skönt att bara vända mig till någon som inte behöver svara på mina frågor och samtidigt be om hjälp och ett vakande öga. Jag tycker det är komplicerat det här med tro, men det viktigaste är väll att man inte påverkas av andra I think.


2011-02-08
 21:12:02

ITS TUESDAY EVNING


Ryggen gör hur ont som helst! Vet inte om jag lyfter sakerna konstigt på jobbet eller om jag bara är allmänt klen? Det var ialla fall riktigt kul idag... en gamal bästavän kom på besök men egentligen var det inte mig hon skulle träffa. Hon visste nog inte ens att jag jobbade där så hon fick mig på köpet lixom. Måste se till att träffa henne någon dag.

Men jag ska lägga mig i sängen och titta lite på tv. Försöka komma på nått kul att göra till helgen också, så man har något att längta efter. Skulle vara kul att få med sig någon tjejkompis ut och bara sitta och dricka goda drinkar och snacka. Girl talk.


Bild lånad från google.se
2011-02-08
 17:15:48

DAY 8 - Ett ögonblick


STUDENTEN! Behöver jag ens säga mer? Alla som upplevt denna dag vet vilken kännsla jag pratar om. Det är helt klart en av det bästa dagarna i mitt liv och verkligen ett ögonblick man aldrig glömmer!


Bilden är min och får endast lånas vid min tillåtelse.


2011-02-07
 18:00:25

FRAGRANCE BY KATE PERRY


Vill så himla gärna ha Kate Perrys parfym. Jag menar, hur fin är inte flaskan? Mest vill jag ha den för att flaskan är amazing men också för att det är Kates. Hon är en av mina absoluta idoler. Skulle jag få byta utseende med en kändis är det henne jag skulle bytt med. Kate kan nog vara en av det vackraste kvinnorna på jorden.


Bildern lånade av Stella pictures


2011-02-07
 10:02:00

DAY 7 - Dröm shopping


Vem drömmer inte om en äkta Chanel? Nästan alla de väskor jag har är Chanel inspirerade. Samma rut mönster, samma knäppe, samma axelband. Den typen av väska utstrålar för mig elegans. Någon gång i mitt liv måste jag införskaffa mig en äkta! Sem skulle det väll inte heller vara helt fel med en plånbok från Louis Vuitton. Deras keyholders och väsksmycken är också underbart söta, så det är också något jag vill ha.


 
Bilder lånade från louisvuitton.com och chanel.com


2011-02-06
 19:57:00

SOLSIDAN


Nu ska jag sätta mig framför tv:n och titta på Solsidan och senare blir det Wallander - Skulden. Konstigt att alla bra program ska gå på söndakvällar... på lördagar är det ju aldrig något. 


 


Bilder lånade från tv4.se
2011-02-06
 19:00:55

DAY 6 - Vad är vänskap?


Vänskap är för mig är ungefär detsamma som kärlek fast att man inte behöver ha lika starka band till varandra. En vänskap kan vara med någon man bara hälsar på när man går förbi eller någon man stannar och pratar med en längre stund. Vissa vänner känner man mer andra mindre. Vissa vänner ringer man till när man är ledssen, glad eller bara vill prata av sig medan man inte alls delar sina innersta kännslor med andra. Men vänskap är nog bland det finaste som finns. Utan vänner vad skulle livet vara då? Vem skulle man dela alla minnen med?

Bilden nedan minns jag som om den var tagen igår. Den är från 2007 eller 2008 på mig och min absoluta bästa vän Johanna. Vi har kännt varandra sen sandlådan och även om vi inte alls ses lika ofta längre vet jag att hon alltid kommer vara vid min sida. Vi delar alldeles för många galna minnen för att det ska kunna ta slut. När vi var små brukade tillochmed folk komma fram och fråga om vi var syskon eller tvillingar. Själstvillingar är vi ialla fall! ♥


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-02-05
 10:10:00

DAY 5 - Vad är kärlek?


Kärlek för mig behöver inte bara vara en pojk/flickväns relation utan även en vänskaps relation. När man litar på personen till 100% och vet att om man berättar något vet inte sen hela världen om det. Utan det är bara något man själv och personen delar. Man kan både skratta och gråta tillsammans, dela varenda kännsla.

När man delar kärlek med en person tycker jag inte det för något om man bara sitter tyst i flera timmar utan att säga något till varandra. Det är okej för det blir aldrig någon pinsam tystnad. Man förstår vad personen ska säga innan den ens hunnit säga klart meningen och man avslutar varandras meningar... för man känner varandra så väl.

Men när det gäller en pojk/flickväns relation är kärlek att allt inte alltid måste vara perfekt. Man får bråka eller vara oense om något. Det ska man vara, annars funkar det nog inte i längden. Men när man bråkat om något ska man kunna lösa det efter ett tag. För det är ju trots allt personen man älskar man bråkat med. Kärlek står även för respekt för mig. Det handlar om att man ska kunna respektera varandras vanor, för alla behöver lite tid för sig själv trots att man är kär. Man ska inte vara avundsjuk om sin pojk/flickvän går ut på krogen. Man ska inte oroa sig för att sin partner ska spana in någon annan och vara otrogen. Delar man kärlek ska man lita på varandra annars är det ingen idé. Då kan man lika gärna slänga in handuken och byebye!


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-02-04
 22:12:58

BESTÄLLT!




Bild lånad från JFR.se


2011-02-04
 21:43:05

DAY 4 - Detta åt jag idag


Kyckling med klyftpotatis och ungsrostade grönsaker, yammie! ♥



2011-02-04
 17:46:31

KÖRSLAGET PARTILLE


Fick veta igår att Partille ska vara med i körslaget... om jag tänkt söka? maybe. Har alltid velat vara med i det progremmet och Partille är min stad so why not? Fråga är om jag vågar bara, vi får se! Det är Casper Janebrink från Arvingarna som ska leda kören. Åh, jag älskar ju att sjunga! ♥


Bilden är lånad från tv4.se


2011-02-03
 09:01:00

DAY 3 - Min färg


Jag älskar och kommer alltid älska färgen rosa... Jag är en riktigt tjejig tjej som ibland bara vill köpa en sak för att den är i just färgen rosa. Hade jag fått hade jag målat mina väggar i en ljus, ljus rosa färg. Nu får jag tyvärr inte det. Det finns helt klart inget rosa som är fullt. That's it.



Bilder lånade från google.se

2011-02-02
 21:19:07

ALLA SOM VILL HA SOMMAR, HOPPA NU!


Hittade lite fina sommarbilder från mobilen... om jag längtar till sol och värme? JA!
Tänk att kunna springa barfota i gräset, att få gräva ner fötterna i sanden, ta på sig den där fina blommiga klänningen som hängt inne i garderoben hela vintern. När det är dags att plocka fram alla sommarskor och gömma alla vinterjackor i garderoben. Jag längtar till och med tills mina fräknar börjar komma fram, för då vet jag att det verkligen är sommar. ♥






Bilderna är tagna av mig och lånas endast vid min tillåtelse.


2011-02-02
 17:21:24

JFR.SE


Dessa underbara smycken kommer från JFR.se. De har verkligen supersnygga saker där och jag är riktigt sugen på att klicka hem någon av dessa ear cuffs. Det lutar åt den med det stora korset, får ta ett snack med mitt bankkort och se hur det blir. Skulle hemskt gärna vilja ha den lilla tinkerbell ringen också. Den skulle passa mig perfekt! ♥



Bilderna är lånade från JFR.se



2011-02-02
 12:10:00

DAG 2 - min första kärlek


När jag var liten gifte jag mig varje dag med min dåvarande bästavän Patrik. Han köpte ringar till mig i en såndär automat som finns utanför mataffärer. Hans syster var präst och min syster plockade blommor till oss. Det var väll min "första kärlek". Efter det har jag alltid blivit sårad av mina pojkvänner och inte varit kär på riktigt. Haft oturen att hitta killar som dumpar en via msn, mail, sms och genom att bara bli dissad. Därför har jag väldigt svårt att lita på killar.

Men just nu är jag riktigt kär och jag har hittat min soulmate. Visst, vi har vårat förflutna och det är en ganska lång och jobbig historia. Men jag kan faktiskt förlåta och glömma. Alla är väll värda en ny chans. Jag är ialla fall jätteglad att jag gav Johan en ny chans. Vi "dejtade" i några månader innan vi blev tillsammans och vi tog små steg framåt hela tiden. I början av vårt förhållande hände något fruktansvärt och jag var tvungen att visa att jag verkligen fanns där för honom. Jag tror det är det som gör att vi har så starka band till varandra. Vi har delat smärta, sorg, glädje och allt därimellan. Han är den personen jag verkligen litar på mest i hela världen och han är inte bara min pojkvän utan även min bästa vän. Johan är min första största riktiga kärlek ♥

Min favorit bild på oss, från i sommras när vi var i Danmark!

Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.

2011-02-02
 07:03:00

WEDNESDAY MORNING



Jag hatar verkligen att stressa på morgonen, gillar inte heller att gå upp tidigt. Hur jobbigt är det när man måste springa till bussen halvklar? Man känner sig inte sådär supersnygg som man vill göra. usch! Så känns det för mig varje morgon nu sen praktiken började. Gå upp klockan halv sju och åka en timma senare. Don't like it at all. Har kommit på ett litet trick för att det inte ska ta lika lång tid... dricka upp téet medans jag gör i ordning mej! Hur smart!? Jag gillar ialla fall jobbet, trivs så himla bra och alla är supersnälla! Nu är jag nästan helt säker på att det är i butik jag vill jobba. Men samtidigt går tankarna kring webbdesigner eller copywriter. Hmm. Får tänka mer på saken.

Har du något knep för att hinna med alla dina morgon rutiner?


Bilden är tagen av mig och lånas endast vid min tillåtelse.
2011-02-01
 20:54:54

Day 1 - Presentera mig själv


Vart ska man börja? Jag heter Emma (Emmsie) och är född 1991. Alltså fyller jag 20 i år, jag går igenom en kris nu. Jag vill inte bli äldre, efter tjugo får det gärna ta stopp så jag inte blir gammal. Just nu håller jag på att försöka bestämma mig för vad jag ska utbilda mig till. Vill helst få det gjort så fort som möjligt. Vill nämligen jobba, tjäna en stor hög med pengar och flytta till min egna lilla lägenhet. Älskar inredning så kommer lägga mycket tid på det, inte bara köpa allt i all hast för att man behöver det. Det kommer få ta sin tid helt enkelt.

Annars gillar jag allt som handlar om skor och väskor. Det finns ingen gräns på hur många man kan ha. För mig handlar det inte bara om att vara en accesoar, i mina ögon är det konstverk. Har lite skor och väskor på väggarna i mitt rumt också. Like it! Kommer inte på så mycket mer att skriva nu... Jag försöker alltid se det possitiva i allt, man ska aldrig gräva ner sig i mörkret! ♥



Bilden är tagen av mig och lånas endast vid tillåtelse.




2011-02-01
 18:18:19

30 dagar


Eftersom det ibland är väldigt tomt här i bloggen så har jag bestämmt mig för att göra "30-dagars listan" Så kommer det ialla fall upp minst ett inlägg per dag. Goodi! ♥

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Min abosluta favorit färg.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 –  Vad är vänskap.
♥ Dag 7 – Dröm shopping.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt dröm resemål.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Roligast idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Mitt favorit plagg.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 –  Den här personen betyder något alldeles extra